≫ 

"Srbija je ponovo na svetskom tronu!": Srpski biznismen čestitao Vuleti zlato na SP

On je u svojoj poruci istakao i da je naša zemlja ponovo broj jedan u svetu

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Promo

Biznismen Bogoljub Karić čestitao je srpskoj atletičarki Ivani Vuleti osvajanje zlatne medalje na Dvoranskom svetskom prvenstvu u atletici, koje je održano u Beogradu. On je putem svog Fejsbuk naloga poslao veoma dirljivu poruku.

Naime, on je na svom zvaničnom profilu objavio snimak skoka iz četvrte serije kojim je Ivana Vuleta uspela da dođe do najsjanijeg odličja. Pored snimka, on je takođe ispisao i čestitku, kojom je istakao da je Srbija ponovo na tronu.

- Dragi moji, Srbija je ponovo na svetskom tronu! Sve čestitke i poštovanje našoj Ivani Vuleti, nekada Španović, na osvojenom zlatu. Njen talenat je ogroman, velika mentalna snaga, njena posvećenost i rad su i ovaj put pokazali zašto je ona broj 1 u svetu, a ovo zlato je samo još jedno u nizu njenih dosadašnjih i budućih uspeha.

- Kada idete ka vrhu,odričete se mnogo toga, od druženja sa porodicom,nedovoljno vremena za prijatelje, za više odmora i uživanja, ali sve to se zaboravi kada se sa zastavom Srbije popnete na pobedničko postolje. Kada se čuje naša himna, a cela Arena sa njom peva, onda to vredi sećanja i poštovanja i budućih atletičara i poštovaoca sporta. Stići do najbolje pozicije jeste težak zadatak, ali još teže je odbraniti tu titulu kao što je sada Ivana uradila i sa skokom udalj od 7,06 metara daleko iza sebe je ostavila protivnice. Svaka čast na još jednom zlatu, pokazala je i ovaj put, da za nju ne postoji prepreka koju ne može da "preskoči" - napisao je srpski biznismen Bogoljub Karić.

Video: Jedva sam se obuzdala se da ne zaplačem i ne padnem u nesvest: Ivana Vuleta o Bože pravde u Areni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA