Srebrni Sinančević iz Minhena: "Vodila se prava borba, presrećan sam zbog medalje!"

Asmir Kolašinac takođe je zauzeo fenomalno osmo mesto u Evropi rezultatom 20.15 m

  • 2
Armin Sinančević srebrni na Evropskom prvenstvu Foto: SAS

Armin Sinančević bacio je kuglu za srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, a nakon velikog uspeha za srpsku atletiku podelio je svoje prvo razmišljanje.

- Presrećan sam zbog ove srebrne medalje, dan je krenuo jako dobro. Večeras u finalu se vodila prava borba u bacanju kugle, dali smo sve od sebe da ovoj divnoj publici prikažemo najbolje bacače kugle u Evropi i mislim da smo i uspeli u tome - rekao je novi vicešampion Evrope, Armin Sinančević.

Asmir Kolašinac takođe je zauzeo fenomalno osmo mesto u Evropi rezultatom 20.15 m.

- Nisam nezadovoljan, ostaje žal za možda malo boljim rezultatom, ali specifično je bilo kod ovog takmičenja što su ujutru bile kvalifikacije, a uveče odmah finale, pa se tehnički neke stvari nisu odvile kako treba, ali svoj cilj sam ostvario. Želja mi je bila da budem među prvih osam, tako da sam to uspeo da ispunim i idemo dalje. Čestitke Arminu na sjajnom rezultatom, zaista neverovatan uspeh - rekao je naš Kolašinac.

Video: Kolašinac i Sinančević u finalu EP: Idemo po medalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    15. avgust 2022 | 23:24

    Bravo momak zastupao si nasu Zemlju i tvoje Brodarevo kako dolukuje.Neka vidi svet da je Srbija zemlja njenih gradjana ma koje vere bili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA