≫ 

Lepa Ukrajinka lila suze dok je Ivana slavila zlato, a onda joj je prišla Srpkinja i pokazala veličinu

Nije bilo lako Marini Bek Romančuk, kojoj je izmakla medalja

  • 32
Marina Bek Romančuk

Printskrin: Youtube/CMsports

Ivana Vuleta je osvojila novu zlatnu medalju na velikom takmičenju, pa je tako sada tituli svetske šampionke u dvorani dodala i titulu evropske prvakinje na otvorenom.

Skokom od 7,06 metara osvojila je najsjajnije odličje ispred olimpijske šampionke Malaike Mihambo koja je skočila 7,03 m, kao i Britanke Jasmin Sojers, koja je imala skok od 6,80, koji joj je doneo bronzu.

Najteže je takmičenje podnela Ukrajinka Marina Bek Romančuk, koja je do poslednje serije imala medalju "u džepu", ali, tada je Sojers skočila četiri centimetra više i nadmašila njen rezultat. Marina je imala prestupe u četvrtoj i poslednjoj seriji, pa je tako ostala bez odličja, pa je na kraju, dok je Ivana proslavljala zlato, a ostale takmičarke takođe svoje medalje, Romančuk snimljena kako roni suze i teško podnosi što je ostala bez odličja.

To je primetila naša druga predstavnica u finalu, Milica Gardašević, koja joj je prišla i počela da je teši, a sudeći po reakciji Ukrajinke, čak je uspela i da je nasmeje nekom šalom koju joj je očigledno izgovorila u tom mmentu.

Svakako potez koji se poštuje u svetu sporta, naročito što je i Milica imala svoje šanse, pa čak i fenomenalan skok od oko 6,90 metara u poslednjoj seriji, koji bi joj doneo bronzu, ali je imala milimetarski prestup.

Pogledajte kako je to izgledalo na 2.33 u priloženom snimku:

Pogledajte i neke od fotografija Marine Bek Romančuk, koja važi za jednu od najlepših atletičarki sveta:

Video: Ivana Španović je opet evropska šampionka: Čekala sam ovo 4 godine, po šta sam došla, uradila sam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    19. avgust 2022 | 08:19

    Зашто ови мисле да је све евровизија!????

  • Semajlirane_pufne

    19. avgust 2022 | 09:12

    Najteže je podnela Ukrajinka jer je osvojila Srpkinja!!!e sad kako učestvuju Ukrajinci u svim takmicenjima kada su napadnuti kao i mi '99 a Rusi izbačeni?znači "99 Amerikanci i pola Evrope nije trebalo da učestvuju?!sramota...ali zato naša Ivana je pokazala da je Srbija NAJJAČA!!!!!

  • Jale

    19. avgust 2022 | 09:31

    A vi ste iz Ukraine,a pa izvinite nismo znali. Odmah da vam se da zlatna medalja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA