≫ 

Nije lako biti trener i otac: Pogledajte reakcije Dragutina Topića dok Angelina juri svetski rekord

Naravno, i dalje se radi o rekordu za mlađe juniore

  • 0

Srpska javnost je u prethodnom periodu mogla da se podiči sa čak četiri medalje sa Evropskog prvenstva u atletici. Našli atletičari su pokazali da su među najboljima, dok su neki od njih pokazali i da je pred njima svetla budućnost. Ovoga puta je i Srbija uspela da organizuje miting, gde je i publika mogla da uživa u sposobnostima najboljih domaćih sportista.

Jedna koja spada u tu drugu kategoriju jeste i Angelina Topić, mlada skakačica uvis, koja je uspela da se okiti bronzanom medaljom na Evropskom prvenstvu u Minhenu, dok je još jednom pokazala da je pred njom isuviše blistava budućnost.

Angelina je uzela učešće na mitingu koji se održao na otvorenom, dok je domaćin bio Srpski atletski savez. Topićeva je u konkurenciji od četiri takmičarke osvojila prvo mesto i potvrdila da je trenutno neprikosnovena, ali je dosta zanimljivo bilo i videto Dragutinove impresije tokom njenih skokova.

Dragutin, osim što je otac, on je ujedno i trener mlade Angeline, a svaki njen uspeh, ali i oborenu lestvicu doživljava uz poprilično šarenolike reakcije. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Topićeva je uspela da dođe do prvog mesta uz preskočenih 190 centimetara, dok je imala i tri pokušaja da preskoči lestvicu na 197 centimetara i tako obori Svetski rekord za mlađe juniore.

Video: Održan atletski miting na Banjici: Angelina Topić i Asmir Kolašinac pokazali klasu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA