≫ 

Adriana Vilagoš ponovo o onom hicu iz Minhena: Trčala sam i vikala: "Možeš li da veruješ, uradili smo to"

"Danima kasnije sam isto tako bila uzbuđena", poručila je srpska atletičarka

  • 0

Srpska atletičarka Adriana Vilagoš bila je gost Sajma sporta gde je dala izjavu za Telegraf i osvrnula se na sjajnu sezonu koju ima iza sebe.

Podsetimo, Adriana je osvojila zlato na juniorskom svetskom prvenstvu i bronzu na Evropskom za seniore, te zauzela treće mesto u Dijamantskoj ligi.

- Nisam se nadala da će se ovako dobro završiti sezona. To EP je samo kruna sezone. Ovo mi je prva seniorska godina, ali mogu još da se takmičim za juniore i cilj mi je sledeće EP za juniore, pa onda i SP u Budimpešti - rekla je Adriana koja je još jednom komnetarisala taj hitac u Minhenu:

- Ne znam šta mi je prvo proletelo kroz glavu, ali nisam mogla da verujem. Bila sam jako srećna. Trčala sam kod mame i vikala: "Možeš li da veruješ, uradili smo to." I danima kasnije sam isto tako bila uzbuđena.

Pozvala je Adriana i mlađi naraštaj da treniraju atletiku i uživaju.

- Imamo ovaj program "Brzinom do zvezda" koji je baš dobar i mislim da će privuči decu na ovaj sport. Bitno je da rade nešto iz ljubavi i nadam se da će biti dobrih rezultata kasnije.

O uslovima koje ima rekla je:

- Mislim da imam dobre uslove, treniram u Malom Iđošu gde mogu da bacam. sad su nam napravili i novu teretanu. Koristimo i školsku salu, imamo dobar odnos sa fudbalerima i sa školom. Treniraću do početka novembra. Imamo aktivnu pauzu gde igramo košarku, odbojku, fudbal... Sve, samo da ostanemo u ritmu. I, naravno, ići ću na fakultet.

Video: Naježim se kada spomenete to, ovo je podstrek da zasijamo: Jovančević o rezultatima naše atletike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA