Vreme čitanja: oko 1 min.

Penić najavio ozbiljnija ulaganja grada u atletiku: "Beograd zlatnim slovima upisan kroz atletska prvenstva"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gradski sekretar za sport i omladinu grada Beograda ističe da je gradska uprava u čvrstoj nameri da pomogne atletski sport u Srbiji

  • 1

Gradski sekretar za sport i omladinu grada Beograda, Nikola Penić, otvorio je uz predsednika Srpskog atletskog saveza Veselina Jevrosimovića osmi Atletski dvoranski miting u Beogradu.

On je takmičarima poželeo sreću i dobre rezultate, a najavio je i da država kroz Ministarstvo za omladinu i sport, kao i kroz gradski sekretarijat, treba još većim novčanim sredstvima da podrži atletiku, kao i ovaj tradicionalni miting.

- Pripala mi je čast kao bivšem atletičaru i sada sekretaru za sport i omladinu da otvorim današnji miting. Iskoristio bih priliku da je gradska uprava u čvrstoj nameri da pomogne atletski sport koliko god je to u našoj mogućnosti. Beograd je grad koji je regionalni centar kada je sport u pitanju, sa izuzetnom sportskom biografijom, a zlatnim slovima je to upisano kroz atletska prvenstva koja su održana ovde, Evropsko i Svetsko dvoransko prvenstvo, imali smo otvoreno prvenstvo Evrope u krosu.

- Ovaj miting se održava osmi put zaredom, sasvim sigurno će i Ministarstvo za omladinu i sport i gradski sekretarijat za omladinu i sport sa još većim novčanim sredstvima podržati ovo takmičenje. Svim takmičarima želim puno uspeha - poručio je Niola Penić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dorćol

    15. februar 2023 | 22:22

    Nikola Penić je najbolji sportski radnik u Srbiji. Veoma sposoban, dobro poznaje sistem rada u sportskim organizacijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA