Vreme čitanja: oko 1 min.

Skromna Gardašević posle velikog zlata: "Želim samo Ivani brz oporavak, da ponovim na EP ove skokove"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema dvojbe oko zadovoljstva

  • 3

Milica Gardašević postala je šampionka na državnom prvenstvu Srbije, a nakon velike pobede nije htela da komentariše zlato, već je poželela brz oporavak iskusnijoj koleginici Ivani Vuleti koja nije nastavila takmičenje nakon treće serije.

- Ne želim nešto preterano da komentarišem pobedu, želim da samo poželim Ivani brz oporavak. A, što se tiče ličnog rekorda, to jest tri danas, pričali smo pre dva dana... Rekla sam da sam spremna i bože zdravlja da ponovim ove skokove na Evropskom prvenstvu. Da sam očekivala baš 6.90, najbolji rezultat u Evropi ove sezone, nisam. Ali, ne škodi. Sada se vraćam u trening, do Evropskog da ostane zdrava i prava i da pogodim tu dasku jednom.

Nema dvojbe oko zadovoljstva.

- Zadovoljna sam. Za danas sam zadovoljna. Na Evropskom ću sigurno želeti malo više, ali za danas sam zadovoljna - zaključila je Gardašević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZEKS

    18. februar 2023 | 18:45

    Mnogo je slatka !! Lutkica !!

  • Golub

    18. februar 2023 | 21:37

    Svaka cast za izjavu,tako to rade sampioni pravi

  • Sudija Dred

    19. februar 2023 | 09:45

    Ivana Španović dobila svoju dostojnu naslednicu 👏👏 Idemo mala,samo napred u nove pobede ✊️ Neka vidi truli zapad šta su i kakve su naše Srpkinje bre 💪✊️👊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA