≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imam svoje razloge zbog kojih želim četvrto zlato, jedva čekam": Ivana blista posle plasmana u finale EP

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska atletičarka imala je najbolji rezultat u kvalifikacijama danas

  • 2

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Vuleta plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je jutros imala najbolji skok u kvalifikacijama vredan 6,98 metara.

U izjavi posle takmičenja, ona je istakla da je jako srećna što je odlučila sa svojim timom da dođe u Istanbul i takmiči se na najvećoj kontinentalnoj smotri.

- Ovo mi je veoma poznata staza, imala sam sreće što sam posle državnog prvenstva sa svojim timom odlučila da se ovde pojavim. Dali smo sve da se u potpunosti oporavim, što smo i učinili. Kvalifikacije su uvek stres, čak i meni posle toliko godina, jer se spremamo za finale, a kvalifikacije su tu da moraju da se prođu. Vrlo sam zadovoljna što sam uspela u prvom pokušaju i što se nisam istrošila. Fokus je na sutrašnjem finalu, jedva čekam, imam svoje ambicije, stvari zbog kojih želim četvrto zlato - rekla je Vuleta.

Kaže da više nema bola koji je osećala tokom državnog prvenstva, ali da će više o tome govoriti kada se takmičenje završi.

- Nema boli, ali dobro, to bih posle takmičenja pričala, ne bih da tražim alibi. Ovo jeste dobra stvar, pošto je prošla, pokušaću da je zaboravim što pre - objasnila je srpska atletičarka.

Video: Elzan Bibić posle plasmana u finale Evropskog prvenstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA