≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nije uvek sve vezano za zlato, ponosna sam": Ivana Vuleta "sija" posle osvojene bronze na EP u Turskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpskoj atletičarki je malo nedostajalo da ponovo ponese najsjanije odličje

  • 0

Evropsko dvoransko prvenstvo u atletici u Istanbulu je donelo sjajne rezultate za Srbiju, naši atletičari su osvojili čak dve medalje, pošto su treće pozicije u svojim disciplinama osvojili Elzan Bibić (trka na 3.000 metara), kao i Ivana Vuleta (skok udalj).

Vuleta je imala i veće ambicije, nije to krila posle takmičenja, međutim, istakla je da ne sme biti nezahvalna, kao i da nije sve u toj zlatnoj medalji.

- Mislim bilo bi nezahvalno, dala sam sve od sebe. Ima dana kada sve ide sa lakoćom, ima dana kada ne ide sve po planu. Naravno pokušala sam da uradim sve. Bila sam sposobna za te skokove, ali jednostavno takav je dan. Mnogo sam srećna što je današnje takmičenje izgledalo baš ovako. Drago mi je zbog Larise, privatno se mnogo družimo.

Larisa Japikino i Džazmin Sojers su osvojile srebrnu i zlatnu medalju (7.00 metara skok Sojers, 6.98 Japikino), dok je naša Ivana takmičenje završila rezultatom 6.91.

- Sada vidim njih kako izgleda kad osvoje prve medalje, pogotovo Džasmin sa prvom zlatnom medaljom. Nekako i meni prorade iste emocije i prosto nije uvek sve vezano za zlato, ali posle svega moram biti ponosna. Pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazim zbog povrede - istakla je Ivana Vuleta posle takmičenja.

Video: Elzan Bibić presrećan posle prve seniorske medalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA