≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvoreno Balkansko prvenstvo u atletici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takmičenje će trajati dva dana u Kraljevu

  • 0

Prvenstvo Balkana za seniore i seniorke u atletici, koje se održava 22. i 23. jula u Kraljevu, zvanično je otvoreno od gradonačelnika pomenutog grada Predraga Terzića.

- Poštovani predsedniče Balkanske atletske federacije, poštovani predsednici Srpskog atletskog saveza, treneri, takmičari, ljubitelji atletike sa čitavog Balkana, Srbije i Kraljeva, dobrodošli na jedan od najlepših atletskih stadiona u Srbiji. Verujem da ćete danas uspeti da ostvarite svoje snove i zabeležite najbolje rezultate i da će vam Kraljevo ostati upamćeno kao odličan domaćin - rekao je Terzić.

Takođe, prisutnima se obratio i predsednik Balkanske atletske federacije Slobodan Branković.

- Poštovani gradonačelniče Kraljeva, iskrena mi je čast i zadovoljstvo da u ime Evropske atletike i Balkanske atletike mogu sa pozdravim sporitste i trenere iz 20 zemalja Evrope i Balkana. Verujem da će svi sporisti ispuniti svoje snove na ovom prelepom stadionu, ispuniti norme, oboriti rekorde i poneti lepa sećanja iz Kraljeva i Srbije. Srećno vam bilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA