Vreme čitanja: oko 1 min.

Gardašević najavila velike ambicije posle ispunjenja sna: Na Olimpijskim igrama napadam sedam metara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska atletičarka trenutno razmišlja najpre o Svetskom prvenstvu koje bi trebalo da bude kruna njene fantastične sezone

  • 0

Lični rekord, zlatna medalja na Balkanijadi, ali pre svega i olimpijska norma. Popodne iz snova za Milicu Gardašević, veliku nadu srpske atletike u skoku u dalj.

Sjajna Milica je na Balkanijadi u Kraljevu ostvarila najveći cilj - obezbedila učešće na Olimpijskim igrama u Parizu sledeće godine, gde će nas zajedno sa Ivanom Vuletom predstavljati u skoku u dalj, što je prvi put u istoriji naše zemlje da ima 2 takmičarke u jednoj disciplini na OI.

- Na svakom takmičenju očekujem da dam svoj maksimu, a sezona mi do sada ide vrhunski. Pre svega sada imamo Svetsko prvenstvo u Budimpešti krajem leta, tako da mi je fokus na tome.

Njen skok od 6.91 metara je treći najbolji u Evropi ove godine, a ukupno osmi na svetu.

- Prezadovoljna sam, ne razmišljam o Olimpijskim igrama. Od sebe očekujem da ostanem zdrava i da odem tamo da napadnem sedam metara - poručila je Gardaševićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Emini posle obaranja državnog rekorda starog 14 godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA