Vreme čitanja: oko 1 min.

Iznenađenje na prvenstvu Srbije: Tirnanićeva "otela" rekorderki Ivani Ilić zlato u dramatičnom foto-finišu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksa Kijanović je potvrdio svoju dominaciju u konkurenciji seniora

  • 0
Prvenstvo Srbije, Atletika, Kraljevo Foto: Nikola Tomić

Imamo iznenađenje na Prvenstvu Srbije u atletici koje se održava na atletskom stadionu u Kraljevu. Atletičarka Crvene zvezde, Milana Tirnanić, preotela je šampionsku titulu nacionalnoj rekorderki Ivani Ilić u trci na 100 metara.

U dramatičnom foto-finišu Tirnanićeva je bila brža bukvalno za 1 desetinku i sa vremenom 11,51 sekundi postala prvakinja Srbije u konkurenciji seniorki. Na taj način je zaokružila sjajnih nedelju dana iz sebe pošto je prošlog vikenda osvojila bronzu na Balkanijadi.

Ilićeva, koja se takmiči za Partizan, i koja je pre nedelju dana na istom ovom mestu osvojila zlatnu medalju, trku je završila za 11,52 sekundi.

Iza dve najbrže srpske sprinterke našla se Katarina Vreta sa vremenom 11,85 sekundi.

Što se tiče seniora, tu je Aleksa Kijanović iz OAK Beograd pokazao da je neprikosnoven na kratkim prugama i sa vremenom 10,49 sekundi obezbedio sebi još jednu titulu prvaka Srbije.

Iza njega je bio njegov klupski koleta Danilo Majstorović sa vremenom 10,71, a treće mesto je osvojio Stefan Kaljuš sa 10,79.

(Telegraf.rs)

Video: Počelo je: Legendarni Dane Korica otvorio Prvenstvo Srbije u Kraljevu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA