Vreme čitanja: oko 1 min.

Javila se Ivana Vuleta iz Budimpešte s porukom za Srbiju pred početak Svetskog prvenstva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inače, Srbija će na Svetskom prvenstvu imati 9 predstavnika

  • 4

Svetsko prvenstvo u atletici na otvorenom, počinje u subotu u Budimpešti, a na borilište će već prvog dana izaći jedan od glavnih aduta srpske atletike - Ivana Vuleta.

Svetska šampionka u dvorani će u subotu skakati u kvalifikacijama i ukoliko sve bude bilo po planu, očekujemo da je gledamo i bodrimu u nedelju popodne u finalu i borbi za medalje.

- Nadam se da ste raspoloženi da nas bodrite i sigurna sam da ćemo kao tim uspeti da osvojimo veći broj medalja i da ćete uživati. Vidimo se i hvala na podršci - poručila je Ivana.

Vuleta je na prošlom šampionatu planete na otvorenom u Judžinu zauzela sedmo mesto.

Inače, Srbija će na Svetskom prvenstvu imati 9 predstavnika, a osim nje u skoku u dalj će se takmičiti Milica Gardašević. Tu je u skoku u vis biser Angelina Topić, u bacanju koplja svetska i evropska juniorska prvakinja Adriana Vilagoš, kao i Marija Vučenović, te bacači kugle Armin Sinančević i Asmir Kolašinac. Elzan Bibić trčaće na 1.500 metara, dok će naš predstavnik u muškoj konkurenciji skoka u vis biti Slavko Stević.

(Telegraf.rs)

Video: Bronzana Aleksandrija Mitrović: "Uvek ima prostora za bolje, ali to ćemo kasnije da nadograđujemo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    17. avgust 2023 | 14:45

    Sve najbolje devojkama i momcima. Mnogo sreće i dobrih rezultata im želim.👍🏅🥇

  • LP

    17. avgust 2023 | 14:48

    Do kada će Kolašinac na takmičenja? Nije on više zato, može neko terenče ili ga uhlebite negde. Godinama ne dostiže ni do 12. mesta. Nekog mlađeg i uspešnijeg pošaljite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA