Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Vučenović nezadovoljna svojim nastupom na SP poručila: "Trebalo je da bude bolje, ipak imam iskustva"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislim da mi je trebalo mnogo više takmičenja ove godine, da budem malo sigurnija u sebe"

  • 0
Marija Vučenović Foto: Telegraf.rs

Petog dana Svetskog atletskog prvenstva u Budimpešti Srbija je u bacanju koplja imala dve predstavnice, ali njih nažalost nećemo gledati u finalu.

Obe dame se su debitovale na najvećoj svetskoj smotri, a iskusnija od njih Marija Vučenović nije krila da nije zadovoljna svojim učinkom, međutim i da će iz svega izaći još jača. 

- Počela sam dobro ovu sezonu, međutim imala sam neke povrede, ali neću da se pravdam mnogo. Mislim da mi je trebalo mnogo više takmičenja ove godine, da budem malo sigurnija u sebe. Nisam se danas nešto dobro osećala da budem iskrena, ali opet sam dala sve od sebe kao i svaki put. Trebalo je da bude bolje, ipak imam dosta iskustva, ali opet ne može svaki put da bude dobro. Potrudiću se da sledeće godine bude kako treba i mnogo bolje nego ove. Samo da bude pametno i da ostanem zdrava koliko toliko, pošto eto takav je sport i uglavnom se uvek nešto desi i radiću na tome da dobro oporavim psihički i fizički pa ispočetka - istakla je Marija, potom i otkrila planove za naredni period.

- U septembru bi trebalo da idem u Hrvatsku na Hanžeković miting i mislim da ću sa tim takmičenjem da završim sezonu - izjavila je Marija Vučenović.

Srbiju će do kraja Svetskog prvenstva predstaviti samo još Angelina Topić u skoku uvis, najpre u jutarnjim kvalifikacijama 25. avgusta, a nadamo se potom i u finalu poslednje večeri 27. dana istog meseca.

(Telegraf.rs)

Video: "Zato ovu zlatnu medalju poštujem i cenim još više": Sjajna Ivana Vuleta pokazala zašto je najveća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA