≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nije viđeno u istoriji! Atletičar sa Jamajke izveo skok udalj na glavu, ceo stadion bio u šoku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna scena na Atletskom stadionu u Budimpešti

  • 3
Keri Meklud Foto: AP/Tanjug

Svetsko prvenstvo u Budimpešti donelo je jednu neverovatnu scenu. Naime, tokom skoka udalj, gde je u trećoj seriji Keri Meklud, atletičar sa Jamajke, izveo je skok kakav nije viđen u istoriji!

On je slučajno prikazao nesvakidašnju tehniku, i umesto uobičajenog prizemljenja, skočio je na takav način da je prednjim delom tela završio u pesku.

Skočio je kao u bazen, a mnogi su ovaj skok nazvali istorijskim i "skokom Supermena".

Čak je i skok bio sjajan, jer je Jamajkanac preleteo granicu od osam metara. Ipak, skok nije bio regularan jer je prestupio.

Čitav stadion je bio u šoku i u trenutku je zanemeo kada je Meklud počeo da se rotira u vazduhu i da glavom kreće ka pesku.

Komentatori su takođe bili u neverici i viknuli su "jao, jao". On se ubrzo pridigao, ali je nažalost, osetio posledice ovakvog prizemljenja, jer se povredio i više nije mogao da skače.

Zbog toga je ostao i bez medalje, jer ga je za bronzu pretekao sunarodnik Tejdžej Gejl, koji je imao isti skok kao i Melklud, ali i bolji drugi skok pored toga, koji mu je doneo bronzu.

Mekludu za utehu ostaje da će biti na mnogim posterima i da je postao hit društvenih mreža zbog ovakvog skoka.

Pogledajte i galeriju:

(Telegraf.rs)

Video: "Zato ovu zlatnu medalju poštujem i cenim još više": Sjajna Ivana Vuleta pokazala zašto je najveća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • McDonalds

    25. avgust 2023 | 15:06

    Covek je proklizao na odskocnoj dasci i izgubio balans.Nije ovo nikakva tehnika ili nesto slicno tome.Zamalo se i teze povredio.Inace nije jedina komicna scena.Bila je ona gde se dva vozila sa takmicarima sudaraju i ispada neki volonter zbog udara.Takodje urnebesna je bila i scena kada takmicarka koja je trenutna laki luzerka bude prepadnuta od maskote sampionata koji se sakrio iza onog kauca (dvoseda).Cura pocela da bezi,nije znala sta je snaslo :) Sve tri pomenuta dogadjaja se desila u toku iste noci.I jedna scena je prava retkost,kamoli tri...

  • Deajn

    26. avgust 2023 | 13:08

    Šteta

  • Rade

    31. avgust 2023 | 07:57

    Da je na doskoku neki balon možda bi ovakva tehnika zaživela 😅😂😇🤣👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA