≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sjajni dani za atletiku: Srpski atletski savez potpisao dva nova sponzorska ugovora!

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Predivno!

  • 0

Atletski savez Srbije je održao dodelu za najbolje u 2023. godini, a gde je osim nagrada donesena i jedna veoma velika vest za domaću "kraljicu sportova".

Naime, Atletski savez Srbije je dobio novog sponzora u vidu kladionice "Superbet"!

Ovo je potvrdio i Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije, koji je pored Superbeta otkrio da imaju i još jednog sponzora.

- Izuzetna mi je čast da pozdravim sve. Mi smo u 2023. godini imali najbolju godinu u istoriju našeg Saveza, kao i svake godine proglašavamo najbolje atletičare i atletičarke, kao i trenere i klubove. Ispred nas je zahtevna godina, gde smo mi domaćini na Svetskom prvenstvu u krosu, imamo Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre, predstoji nam izgradnja Atletskog stadiona, jer smo se kandidaovali za Evropsko prvenstvo 2028. godine. Čast mi je najavim i veliko sponzorstvo i dva ugovora, to su sponzorstvo sa kompanijom Superbet, koja će biti naš generalni sponzor, kao i sa kompanijom "Transfera", koja će pomagati sve vezano za logistiku i podršku Srpskom atletskom savezu. Ovo je veliki dan za naš sport, ovo je primer kako velike kompanije pomažu razvoj bazičnog sporta.

Odmah se oglasio i Aleksandar Jovičić iz Superbeta.

- Danas smo okupljeni da bismo obeležili novu etapu u razvoju atletike. Sa ponosom potpisujemo ugovor sa SAS i Superbet kompanijom. Superbet kao ugledna kompanija koja promoviše sport i fer igru, ovim sponzorstvom prepoznaje atletiku kao promociju zdravog načina života za mlade. Prepoznajemo potencijal. Verujemo da će ovo sponorstvo doneti našim atletičarima mogućnost za dalji razvoj, kao i unapređenje infrastrukture. Živela atletika - rekao je Jovičić.

Na kraju, reč je imao i direktor kompanije "Transfera" Duško Radović.

- Veliko mi je zadovoljstvo da budem ovde sa ovim legendama, ne samo atletskog, već i košarkaškog sporta. Zahvalio bih se gospodinu Jevrosimoviću na čiju smo inicijativu postali deo SAS. Mi kao kompanija smo veliki donatori deci bez roditelja, sa retkim bolestima, ovo je prvi put da sponzorišemo neki sport, prepoznali smo atletiku kao čist sport i čast nam je da smo deo ove priče.

(Telegraf.rs)

Video: "Tek je početak sezone, nije mogla bolje krenuti": Topić za Telegraf posle obaranja državnog rekorda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA