≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivana Španović za Telegraf: "Ne znam da li ću u Glazgov... Cilj su samo Pariz i Olimpijske igre"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Krupne planove ima najbolja atletičarka Srbije

  • 1

Odlukom Srpskog atletskog saveza Ivana Španović je izglasana za najbolju domaću atletičarku u 2023. godini, za šta je dobila i lepo priznanje. Iza sebe ima sjajnu godinu, ali, čini se kao da ono pravo tek dolazi!

Ivana je bila jako kratka na govoru povodom nagrade, praktično isti nije ni spremala, te se sve brzo odvilo, dok je potom za Telegraf otkrila i dalje planove.

Španovićeva je rekla da ne zna da li će se u martu pronaći u Glazgovu na Svetskom prvenstvu u dvorani, ali, otkrila je i šta je glavni plan za ovu 2024. godinu.

- Sezona je već počela, još smo neodređeni što se tiče zimske sezone, jer sam skakala sa rupturom ahilove tetive, plan je bio kada budem sto odsto fit da krenem i čim budem skroz spremna da krenem i ne pravim pauze, posle toga ću odlučiti da li ću se pojaviti u Glazgovu ili ne, moja želja je da idem, ali glavni plan je da budem u Parizu u avgustu, ista su očekivanja i želje, to je da tada budem naspremnija u svakom mogućem smislu. Blizu je i jedva čekam - otkrila je Ivana.

Ona je potom rekla i da se vraća treningu.

- Nema nikakvih tragova da se to nekad desilo, nema bola, samo sam malo bila bolesna kao i svi, vraćam se treningu.

Na kraju, dotakla se i Saveza, kao i uspeha atletike.

- Najbitnije u svemu je da postoji neka sinergija u tome što svi zajedno činimo, svako radi ono što je njegov deo posla najbolje kako treba, ljudi koji vode naš savez su temeljni, postoji poverenje. Napravili smo ogromnu promenu, da imamo toliko novih mladih, što je i nama teško da pohvatamo, to je prelepo, da tu decu i vidim i upoznam, svi smo tu kao mala porodica, da podržavamo jedni druge i da koristimo i skoristimo maksimum.

(Telegraf.rs)

Video: Jevrosimović: "Mi smo u 2023. godini imali najbolju godinu u istoriju našeg Saveza"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA