≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jevrosimović najavio lepe vesti za srpsku atletiku: "Borićemo se za zlatni status Belgrade Indoor Meeting-a"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi čovek SAS ponosan je na to što je deveti tradicionalni miting na Banjici dosad najmasovniji

  • 2

Predsednk Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović otvorio je deveti po redu tradicionalni Belgrade Indoor Meeting, gde je poručio da je ove godine u Atletsku dvoranu na Banjici stigao rekordan broj takmičara.

Jevrosimović je naglasio da će se Srpski atletski savez u narednim godinama raditi na tome da ovaj miting dobije status "zlatnog" što je najviša kategorija.

- Ovaj miting koji već devet godina zaredom organizujemo je ovoga puta najveći. Imamo 167 atletičara iz 45 zemalja, ovo je već tradicija, ovaj miting ima silver status, ispred je samo još zlatni status, to ćemo se boriti u narednom godinama da dobijemo i zlatni status - rekao je Jevrosimović, koji se osvrnuo i na reizbor za predsednika Srpskog atletskog saveza ranije u toku dana.

- Ja sam danas izabran po četvrti put za predsednik Srpskog atletskog saveza, na njegovom čelu sam od 2009. godine, atletika je sport koji se gradi decenijama, meni su poverenje dali atletičari i sportski radnici. Naš sport mi je dao poverenje da gradim ovaj sport već više od 15 godina i nadam se da smo svojim radom to poverenje i zaslužili - rekao je Veselin Jevrosimović.

(Telegraf.rs)

Video: Veselin Jevrosimović dobio novi četvorogodišnji mandat za predsednika Srpskog atletskog saveza!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    13. februar 2024 | 17:59

    Подршка!

  • DDF

    13. februar 2024 | 18:58

    Sport u Srbiji gde osim Ivane Spanovic niko ne trenira i ne donosi rezultate na vrhunskom nivou,sport koji su par njih"prigrabili"za sebe kao ulozeno je u halama,ulozeno je od novca gradjana Srbije ne od vasih licnih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA