≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tom Volš oborio rekord mitinga u Beogradu, pa poručio: "Želim da osvojim Olimpijske igre, vratiću se"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom davanja izjave dogodila se i jedna komična scena

  • 0

Najveća zvezda devetog izdanja "Belgrade Indoor meeting" došla je sa Novog Zelanda. Bivši šampion sveta iz 2017. godine na otvorenom i osvajač bronzanih medalja na poslednja dva izdanja Olimpijskih igara Tom Volš svojim učešćem upriličio je veliki događaj.

U Atletskoj dvorani u Beogradu još jednom je dokazao o kakvom sportisti se radi i rezultatom 21.91 metar oborio rekord mitinga uz osvajanje prvog mesta!

U kratkom razgovoru za Telegraf Volš je istakao da nikada nije do kraja srećan, ali da je uživao uz publiku.

- Da, mislim da sam imao jedno ili dva dobra bacanja na kraju, hteo sam dobro da bacam i dalje. Ne mislim da sam ikada srećan sa takmičenjem... Doći ovde, napraviti šou za publiku i bacati dobro, time sam srećan. Bilo bi dobro da sam dostigao 22, ali sve u svemu bilo je dobro.

Novozelanđanin je 2022. godine na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu osvojio bronzu, a sada se podsetio kako je to opet biti u Beogradu. Dok je odgovarao na pitanje organizatori su isključili osvetljenje, što je na momenat bilo simpatično i Tomu.

- Još je rana faza sezone za ljude... Da nastavim, ili haha. Dobro je takmičenje za doći na njega, proći kroz svoje rutine i testirati ih. Srećan sam što sam došao i vratiću se.

Glavni cilj za Volša su Olimpijske igre i zlato na njima, što bi bila kruna karijere za 31-godišnjeg atletu.

- Želim da odem na Olimpijske igre u formi i da ih osvojim. Niko ne zna šta može da se dogodi kada dođe taj dan. Sve izgleda dobro za Olimpijske igre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA