≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetski rekorder "Flamingo" uzeo mikrofon u ruke: Ono što je uradio oduševilo je sve prisutne

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I Femke Bol je imala šta da kaže

  • 0
Grent Holovej Foto: Printskrin / X / World Athletics

Četvrtak je bio rezervisan za poslednje pripreme pred početak Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici u Glazgovu, kao i konferencije za medije na kojoj su se medijima obratili izabrani atletičari.

Jaroslava Mahučik, Džoš Ker, Divajn Čarlton, Femke Bol i Grent Holovej održali su zajednički razgovor sa predstavnicima medija, koji je skoro u potpunosti prošao u znaku Amerikanca.

U jednom momentu Holovej je poželeo da preuzme ulogu novinara i izabrao je "kolegu" koji će mu postaviti pitanje. Tu ga je ipak sačekalo iznenađenje.

Pripadnik medija je poželeo nešto pita Femke Bol, što je nasmejalo Holanđanku, što se Grentu nije dopalo. Momak koji je poznat po zbijanju šala potom je tražio da se novinaru uzme mikrofon.

- Nečeš da mi postaviš pitanje? Uzmite mu mikrofon. Dao sam ti šansu, nećeš mi ni postaviti pitanje - rekao je Holovej između ostalog, dok je Femke dobacila da on može odgovoriti umesto nje.

Holovej je dominantan na 110 metara prepone na otvorenom, ali je nedavno u Madridu postavio i rekord na 60 prepone rezultatom 7.29 sekundi. Trostruki je svetski šampion u prvopomenutnoj disciplini, dok je u Beogradu pre dve godine takođe bio najbolji u drugoj.

Nosi nadimak "Flamingo" koji mu je dao veliki prijatelj i rival Omar Meklud nakon njihovog velikog duela na Svetskom prvenstvu 2019. koji je pripao Grentu.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo velelepnu arenu u Glazgovu: Koštala 140 miliona, deo posvećen legendi koja boluje od raka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA