≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Srpski atletski savez, Angelina Topić i organizacija SP u krosu dobili novog velikog sponzora!

S. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pul sponzora kraljice sportova nastavlja da raste

  • 0

Srpski atletski savez i kompanija Voda voda potpisali su ugovor o sponzorstvu, kojim je pul sponzora SAS nastavio da jača i da se uvećava, čime će i uslovi za pripreme i ostvarivanje rezultata naših atletičara biti značajno poboljšani.

Takođe, potpisani su ugovori i sa lokalnim Organizacionim komitetom za Svetsko prvenstvo u krosu.

Povodom potpisa ugovora, predsednik Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović izrazio je veliko zadovoljstvo.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo da vas pozdravim i da se zahvalim Vojinu Đorđeviću i njegovoj kompaniji koja dugi niz godina sponzoriše srpsku atletiku i razvoj bazičnog sporta. Mi smo im se odužili sa rekordnim brojem medalja, a medalje tek treba da pristižu, izražavam veliku zahvalnost njegovoj kompaniji, Vojine hvala ti puno, Voda voda je oficijalna voda srpske atletike - rekao je Veselin Jevrosimović, nakon čega je reč dobio i Vojin Đorđević, vlasnik kompanije Voda voda.

- Sve vas srdačno pozdravljam, zahvaljujem Veselinu Jevrosimoviću na lepim rečima, Voda voda jeste uz mnogo srpskih sportova. Za mene je atletika kraljica sportova, jer je simbol izdržljivosti, gde trenutak odlučuje. Ponosni smo što imamo ovolike medalja, hvala Srpskom atletskom savezu koji to lepo vodi, jer rezultati ne dolaze bez toga - rekao je Vojin Đorđević.

Voda voda je takođe potpisala ugovor i sa Organizacionim komitetom za SP u krosu, u čije ime se obratio Slobodan Branković.

Konferenciju za medije Srpski atletski savez Foto: Marko Jovanović

- Velika zahvalnost medijima koji su ispratili ovo, velika zahvalnost i kompaniji Voda voda, jer je Vojin uvek sa nama kada god je nešto veliko. SAS organizuje drugo Svetsko prvenstvo u kratkom periodu, to nas čini izuzetno ponosnim. Pored medalja koje su naši atletičari sa trenerima osvojili, organizacija velikih sportskih događaja je uticala da imamo mlade koji ispunjavaju dvorane, nastavljamo taj kontinuitet uz kandidaturu za tri EP šampionata u budućnosti, 26, 27 i 28. Verujem da ćemo imati dugoročan ugovor. Uvek šta god smo radili, dobijali smo pohvale da od Evropske atletike. Direktan prenos iz Beograda će ići u preko 50 zemalja sveta. Ali to nije interes Voda vode, već da jedna zdrava voda bude promovisana na najboji način kakav atletika i pruža - rekao je Slobodan Branković.

Konferenciju za medije Srpski atletski savez Foto: Marko Jovanović

- Hteo bih da izrazim veliko zadovoljstvo SAS jer organizuju tako velike događaje, što je mnogo značajno za naše atletičare, ali i za Voda vodu, jer želimo da budemo globalni brend, srećni smo da smo ambasadori ovakvih događaja, sigurno da će SAS organizovati ovo tako da će zaslužiti još događaja. Mislim da je ovo od koristi za čitavu našu zemlju - dodao je Vojin Đorđević.

Angelina Topić je kao najbolja mlada atletičarka takođe potpisala ugovor sa kompanijom.

Konferenciju za medije Srpski atletski savez Foto: Marko Jovanović

- Izrazila bih veliku zahvalnost kompaniji Voda voda koja je uz mene dugo, činjenica da delimo iste vrednosti ojačava našu saradnju. Ovo mi je veliki podstrek da nastavim da radim ono što najbolje znam i uzbuđena sam zbog svega što nas čeka - poručila je 18-godišnja atletičarka.

- Hteo bih da izrazim izuzetno zadovoljstvo jer smo potpisali ugovor sa Angelinom, ponosni smo da smo dugo uz nju i da makar malo utičemo na njene rezultate, možemo samo da joj poželimo sve najbolje i da ćemo uvek biti uz nju. Ona je mene očarala, kao i njena porodica. Ona je primer lepog i dobrog u Srbiji, možemo da budemo ponosni na nju - rekao je prvi čovek Voda vode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA