≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jevrosimović samouveren za OI u Parizu: "Imaćemo više od jedne medalje u atletici, verujemo u zlato"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi čovek Srpskog atletskog saveza zadovoljan je zbog potpisivanja novog sponzorskog ugovora

  • 0

Srpski atletski savez je dobio novog velikog sponzora koji će pored krovne atletske federacije podržati i organizaciju Svetskog prvenstva u krosu koje se održava u Beogradu 30. marta u Parku prijateljstva na Ušću, ali i najbolju mladu atletičarku Angelinu Topić.

Predsednik Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović istakao je da je Voda voda dugi niz godina važan sponzor srpske atletike i zahvalio im se na tome što podržavaju kraljicu sportova.

- Voda voda je dugi niz godina sponzor SAS, ovo je produžetak ugovora koji traje već deceniju, želim da im se zahvalim, kao i njihovom vlasniku Vojinu Đorđeviću, ovo je primer kako se podržava sport.

- Mogu slobodno da kažem da smo spremni, uspešno smo završili zimsku sezonu, ispred nas je organizacija Svetskog prvenstva u krosu u Beogradu, posle imamo Evropsko prvenstvo u Rimu, a kruna svega su Olimpijske igre u Parizu. Mi nismo kandidat samo za jednu medalju, već za više, a naravno, ako atletičari budu u vrhuncu svoje forme i ako nas sreća bude poslužila, radovaćemo se i zlatnoj medalji.

- Ne bih da licitiram, ali više od jedne - samouvereno je zaključio Veselin Jevrosimović.

(Telegraf.rs)

Video: SAS, Angelina Topić i organizacija SP u krosu dobili novog velikog sponzora!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA