Vreme čitanja: oko 2 min.

Beogradski maraton i Koka Kola ozvaničili trogodišnju saradnju: "Cilj nam je da trkači budu zadovoljni"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Potpisan je poseban manifest i najavljen 37. Beogradski maratin koji se održava 28. aprila

  • 0
Beogradski maraton Printskrin: Telegraf

Komtrejd Beogradski maraton i Koka Kola sistem u Srbiji potpisali su danas poseban manifest kojim su se obavezali na trogodišnju saradnju!

Poptisivanje manifesta označava simbol zajedničke saradnje u stvaranju pozitivnih promena i boljeg i zdravijeg sveta kroz sport.

Saradnju su potpisali Darko Habuš, direktor Beogradskog maratona s jedne strane, i Gorica Stojković i Svetoslav Atanasov, generlani direktori Koka Kola kompanije s druge strane.

- Ovo je zaista poseban dan, tu je nova saradnja sa Koka Kola sistemom koji neguje iste vrednosti kao maraton. Jako mi je drago što Koka Kola sistem ulazi u sistem kao novi član porodice Beogradskog maratona, sa brendovima Rosa i Powerade koji će se naći na stazi 28. aprila. Na stazi ćemo imati 13 okrepnih stanica, na svakom petom kilometru  treba da se nađe po standardu, a mi ćemo to uraditi na svaka 3,5 kolimetra. U brojkama, na taj način će se naći 90 hiljada flašica Rosa vode, jer je naš cilj da našem trkaču damo ono što mu je potrebno. Zatim 22.000 flašica Powerade-a. To je elektrolit koji će trkaču nadoknaditi ono što je izgubio tokom trčanja. I ovo je dokaz koliko nam je Koka Kola značajna. Cilj nam je da trkači budu zadovoljni i da u što većem broju dolaze - rekao je Darko Habuš i dodao:

Beogradski maraton Printskrin: Telegraf

- Dodatn stvar na kojoj ćemo raditi je ta što ćemo pokušati da preko dece utičemo na roditelje kada je u pitanju zaštita životne sredine. Oni koji ne trče, da se uključe sa strane. Moći će da se skuplja otpad i učestvuje u raznim igrama, ideja je da svi budemo aktivni. Često govorimo da smo svi mi maraton.

Gorica Stojković je poručila:

- Za nas maraton nije samo sportski događaj, već simbol istrajnosti i zdravog života. Beograd postaje pozornica sporta kroz maraton. Koka kola kompanija podržava velike sportske događaje širom sveta, sada smo i ovde sa Beogradskim maratonom. Naša želja je da motivišemo ljude svih godina da se aktivno bave sportom, da pomeraju granice i da ostvaruju svoje snove. Trkačima želim puno sreće i divan dan svima koji će ih podržavati 28. aprila.

Sreću trkačima poželeo je i Svetoslav Atanasov koji je, između ostalog, istakao da su iz Koka Kole dugo čekali ovo partnerstvo i da se istom i te kako raduju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA