≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Adriana Vilagoš postala član TSC-a!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova atletska priča se rađa u Bačkoj Topoli

  • 0
Adriana Vilagoš, Sajam sporta, Ada Ciganlija Foto: Nikola Tomić

Jedna od najtalentovanijih srpskih atletičarki Adriana Vilagoš promenila je klub pa je Sentu zamenila 50-ak kilometara daljim TSC-om iz Bačke Topole.

Aktuelni fudbalski vicešampion je nedavno ušao u atletske vode, a saradnja je sada i ozvaničena, što je 20-godišnja atletičarka potvrdila u izjavi za "jutjub" kanal kluba.

- Još prošle godine smo razmišljali o promeni kluba. Imali smo mnogo ponuda, ali smo gledali da ostanemo što bliže Malom Iđošu, jer tamo imamo veoma dobre uslove za trening. Odabrali smo Atletski klub TSC, koji se činio najboljim. Nadam se da će se sve ostvariti što smo isplanirali i dogovorili. Za sada nam obezbeđuju sve što je potrebno za postizanje vrhunskih rezultata. Nadam se da će saradnja potrajati i da ćemo imati dobre rezultate.

I u klubu se zadovoljni i imaju najviše ambicije.

- Stvari se nikada ne dešavaju onako kako smo ih zamislili, već imaju svoj prirodni tok. Adriana je tražila novi klub za šta je imala više ponuda. Neko se setio da bi mogla da pređe kod nas u novoosnovani atletski klub. Naš je doprinos u tome da joj obezbedimo uslove koje obezbeđujemo i našim fudbalerima - rekao je predsednik kluba Janoš Žemberi.

Vilagoš se takmiči u discipilin bacanje koplja i nakon prošle godine tokom koje je vukla povredu u ovoj ponovo beleži vrlo zapažene rezultate.

(Telegraf.rs)

Video: Evropska šampionka u bacanju koplja se vratila sa novom medaljom, onom najsjajnijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA