Vreme čitanja: oko 1 min.

Najoriginalniji trkači Beogradskog maratona: Jedan došao "ofarban", drugi poneo plakat Đokovića i Monike Seleš

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dosta je bilo interesantnih takmičara na ulicama glavnog grada

  • 0
Najoriginalniji trkači, Beogradski maraton Foto: MN Press / Marko Metlaš

Sa velikim uspehom održan je 37. Comtrade Beogradski maraton na ulicama glavnog grada ove nedelje. Na desetine hiljada takmičara prošlo je ulicama srpske prestonice, a slavili su Gilbert Čumba u muškoj konkurenciji, odnosno Ema Čeruto Ndiva u ženskoj.

Takmičari su imali priliku da uzmu učešće u trkama na 42 kilometra i 195 metara, potom na 21 kilometar, trci na 10.000 metara, ali i Trci zadovoljstva koja se svake godine tradicionalno održava za rekreativce.

Naravno, mnogi građani Beograda, ali i gosti prestonice izašli su u vrlo kreativnim maskama na ulice, pa su tako neki i prilično originalni u stajlingu za ovaj Comtrade Beogradski maraton.

Tako je jedan takmičar trčao sa vrlo zanimljivom crno-belom maskom u stilu nekog od članova "hevi-metal" benda, dok je jedan takmičar na glavu stavio kapicu u vidu sivog vuka.

Gost iz Nemačke došao je u komplet odelu sa kapicom u bojama zastave svoje zemlje, dok je jedan od takmičara sa sobom poneo ogroman plakat na kojem je bio naslikan ni manje ni više Novak Đoković zajedno sa Monikom Seleš.

Pogledajte kako su izgledali najzanimljiviji takmičari ovogodišnjeg maratona.

(Telegraf.rs)

Video: Kristofer Hil: "Beogradski maraton postaje jedan od najboljih na svetu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA