Vreme čitanja: oko 1 min.

Tetovirana diva poljubila koleginicu u usta nakon plasmana na Olimpijske igre

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanci osvojili sve što su mogli, Bocvana šokirala

  • 0

Tokom prethodna dva dana održano je Svetsko atletsko prvenstvo za štafete, takmičenje koje se održava na dvogodišnjem nivou kako bi se odredilo koje selekcije će se takmičiti na Olimpijskim igrama. Bahami i glavni grad Nasau bili su domaćini ovog događaja koji nam je iznedrio čak četiri od pet pobeda Amerikanaca odnosno Amerikanki.

Događaj koji je privlači previše medijske pažnje, što je prema mišljenju legendarnog Majkla Džonsona plod slabe organizacije, između ostalog je obeležen i potezom poljske sprinterke Eve Svobode.

Jedna od najbržih dama na svetu poznata po svojim tetovažama, bila je srećna posle timskog uspeha, što je demonstrirala poljupcem u usta koleginice Magdalene Stefanovič.

Reditelj prenosa se pomalo zbunio je brzo prebacio kadar, a njih dve kao i koleginice Monika Romaško i Kristina Cimanuskaja mogle su proslave veliki rezultat.

To se dogodilo prvog dana takmičenja, dok su drugog održana i finala.

U disiciplini 4x100 metara neprikosnoveni su bili Amerikanci u sastavu Kortni Lindzi, Kenet Bednarek, Kajri King, Noa Lajls i iza sebe ostavili Kanađane i Francuze. Koleginice na istoj distanci Tamari Dejvis, Gabrijel Tomas, Selera Barns i Melisa Džeferson su oborile rekord takmičenja i trku završile iznad sjajnih Francuskinja i Britanki.

Amerikanke su pobedile i na 4x400 u sastavu Kvanera Hejs, Gabrijel Tomas, Bejli Lir i Aleksis Holms iznad Poljakinja i Kanađanki, baš kao i u miksu za muškim kolegama u istoj disciplini, a u timu su bili Metju Boling, Lina Irbi-Džekson, Vilington Rajt i Kendal Elis. I tu je oboren rekord šampionata ispred Holandije predvođene Femke Bol i Irske.

Veliki šok dogodio se u muškoj štafeti 4x400 gde je senzacionalnu pobedu odnela Bocvana u ekipi Bsang Kolen Kebinašipi, Lecile Tebogo, Leungo Skoč i Bajapo Endori. Drugo mesto pripalo je Južnoj Africi, a treće Belgiji. Amerikanci nisu bili u učesnici ovog finala.

U nastavku možete videti ko se sve plasirao u Pariz.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo velelepnu arenu u Glazgovu: Koštala 140 miliona, deo posvećen legendi koja boluje od raka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA