≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Angelina Topić poslala moćnu poruku pred početak jakog takmičenja: "Da ispišem neke nove stranice istorije..."

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Startuje u Dijamantskoj ligi

  • 1
Angelina Topić, Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici Glazgov 2024 Foto: Marko Jovanović

Ovog petka u Dohi održava se treći miting Dijamantske lige u 2024. godine i konačno ćemo na delu gledati i dame u skoku uvis, a među njima i našu Angelinu Topić. U poprilično jakoj konkurenciji ona će probati da se domogne podijuma, nakon što je u završnici prošle sezone u Judžinu bila treća.

Još uvek juniorka je u konkurenciji starijih takmičarki sebe etablirala tokom prethodnih godinu dana na tri velika takmičenja, a ove godine je očekuje i Evropsko prvenstvo u Rimu, kao i Olimpijske igre u Parizu.

Dan uoči mitinga u Dohi ona je na svom Instagram nalogu poslala moćnu poruku, u kojoj je istakla da je glavni cilj da sebe učini ponosnom.

- Ah ljudi moji, mnogo toga je iza ćoška, napametnije je ni ne razmišljati. Sve šale na stranu, preuzbzđena sam da ispišem neke nove stranice, u kojima mi je glavni cilj da sebe učinim ponosnom ispunivši neke svoje kriterijume i obećanja, među kojima nijedno nije usmereno ni ka jednom rezutlatu ili bilo kakvoj brojci. Iskreno, jedva čekam sve što dolazi - napisala je najbolja mlada srpska atletičarka.

Angelina Topić Foto: Printskrin / Instagram / angelinatopic

Ona će se za podijum boriti u jakoj konkurenciji sa Lijom Apostolovski, bronzanom sa Svetskog dvoranskog prvenstva u Glazgovu, kao i zvezdama popu Irine Geraščenko, Julije Levčenko ili Elinor Paterson. Angelina od svih takmičarski ima najbolji rezultat sezone od 1.97.

(Telegraf.rs)

Video: Angelina Topić: "Uzbuđena sam jer sa 18 godina mogu da se nazovem Olimpijcem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA