≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moćna poruka Milice za Angelinu pred Pariz: "Nadam se da će biti zlatna, verujem da je spremila govor"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma dobra atmosfera vlada u reprezentaciji

  • 0

Uprkos tome što se nisu plasirale u finale skoka udalj na Evropskom prvenstvu u Rimu, Milica Gardašević i Angelina Topić su nakon takmičenja uz osmeh i oprimizam istakle da je pred njima tek ono pravo.

Nakon svojih skokova u kavlifikacijama pojavile su se pred kamerama Telegrafa, te je pre svega Milica Gardašević komentarisala svoj nastup.

- Imala sam dva dobra skoka, oba su bili prestupi... Idemo dalje, verujem u to što radim i nisam klonula duhom. Dugačka sezona nas očekuje, Olimpijske igre ove godine. Imala sam priliku da vidim gde bih mogla tu da pogrešim, nemam vremena to da ispravim, daleko od toga da sam oduševljena. Mislim da sam na nivou da sam mogla da se borim za visok plasman, ali ako je ovo cena koju treba da platim za bolji plasman u Parizu - plaćam na keca. Idemo dalje.

Zatim je govorila i o Angelini, nakon što je najmlađa članica reprezentacije u Italiji osvojila srebro u skoku uvis.

- Što se tiče Angeline, ona je verovatno spremila govor (smeh). Jako sam ponosna - na nju što je osvojila najsjajniju medalju, nadam se da će u Parizu biti zlatna. Jako mi je drago što je bila na zaletištu danas, mislim da je jako talentovana i ima prostora za napredak - rekla je Milica.

Potom je i komentar dala srebrna visašica Angelina Topić...

- Ja nisam imala dobra skoka, ali sam imala dva prestupa. Nisam imala nikakve ambicije i za mene je svetski rekord što sam se kvalifikovala za EP u disciplini koja nije primarna, imala sam vatreno krštenje u drugoj disciplini. Zadovoljna sam zbog onoga što sam uradila. Nisam se naspavala i odmorila od slavlja od pre dva dana, tako da idemo dalje, duga sezona je pred nama i nadam se boljim rezultatima u budućnosti - rekla je Angelina.

(Telegraf.rs)

Video: Dei Marmi stadion krije bogatu istoriju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA