≫ 

Đoković se oglasio posle intervjua o kom priča ceo svet, pa poslao poruku navijačima

Ovo će biti njegovo prvo obraćanje posle svih dešavanja u Australiji

  • 5
VUČIĆ ĐOKOVIĆ SASTANAK Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Novak Đoković je odlučio da progovori o svemu što se desilo u Australiji posle dugo vremena i to u ekskluzivnom intervjuu za "Bi-Bi-Si". Već su otkriveni i neki delovi intervjua, dok bi ceo intervju trebalo da se emituje na kanalu "Bi-Bi-Sija" od 21 sata i 30 minuta.

Povodom toga se obratio i sam Novak Đoković putem svog Tviter naloga.

Srpski teniser je prvo izrekao da će se emitovati ovaj intervju i tačno vreme istog, dok se ispod i zahvalio fanovima za svu podršku koju su mu pružili tokom prethdnih nedelja.

Novak je "otvorio dušu" za "Bi-bi-si", o čemu govore i delovi intervjua gde je već govorio da nije antivakser ali da će propustiti sve trofeje ako za učešće bude uslov vakcinacija. Takođe, on je dao i pomalo zagonetnu izjavu u kojoj kaže da će se ipak možda i vakcinisati jednog dana.

- Moj um je otvoren kada je u pitanju mogućnost da budem vakcinisan u budućnosti jer svi zajedno pokušavamo da pronađemo najbolje rešenje kada je u pitanju borba protiv kovida. Ponavljam, nikad nisam bio protiv vakcinacije i nadam se da ćemo svi vrlo brzo videti skori kraj ovog virusa - rekao je Đoković.

Video: Hit trening Novaka Đokovića: Umire od smeha i zahuktan se sprema za nove izazove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA