Engleski novinar se okrenuo protiv kompanije koja je ismevala Novaka i stao na stranu srpskog tenisera

Konačno neko i da pokaže zube u ovoj propagandi okrenutoj protiv najboljeg tenisera na svetu

  • 4
Novak Đoković, trening, Australijan open 2022, Melburn Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković je svojim intervjuom za "Bi-Bi-Si" i te kako uzburkao javnost. Njegova izjava o "žrtvovanju" trofeja je pogrešno protumačena, što su iskoristile kompanije, ali i određeni mediji kako bi ga dodatno isprozivali. Ipak, sada je i jedan engleski novinar odlučio da stane na stranu našeg tenisera.

Nešto ranije, Đoković je u izjavi rekao da nije "antivakser", ali da će se jednostavno odreći svakog trofeja ako je vakcinacija uslov da učestvuje na turnirima. Ovu rečenicu je iskoristila avio-kompanija "Rajaner" koja je odlučila da ismeva Novaka svojim tvitom.

Međutim, nije dugo prošlo, a na stranu srpskog tenisera je stao i jedan poznati novinar iz Engleske, Sem Strit, koji se pomalo i našalio sa gorepomenutom kompanijom "Rajaner", gde je rekao da će "žrtvovati" svoje letove koje je mogao da ima s njima.

- Nisam "antiletač", ali ću žrtvovati svoje letove sa Rajanerom u budućnosti - napisao je Sem Strit.

Osim ove kompanije, mnogi i mediji u Engleskoj su iskoristili ovu priliku da uzmu Novaka na zub, te da ga nazovu "antivakserom".

Video: Veseli se srpski rode: Amerikanac zapevao na srpskom pa pesmu posvetio Noletu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    15. februar 2022 | 19:35

    ja u potpunosti podržavam Novaka u vezi vakcinacije. Lično sam definitivno protiv ovih eksperimentalnih vakcina i lično se nisam i niti ću se vakcinisati dok ne dođe potpuno objašnjenje šta je ova vakcina, zašto ne pomaže, zašto smo ipak pozitivni iako smo sve tri ili četiri vakcine primili .ma neću da pravim sam sebi probleme. Jel važi ovaj zakon demokratije pa zašto onda ne važi!!! zato molim Vas novinare da se podrže neka redovna pisanja o predlogu koji treba pod hitno da se usvoji da profesionalni sportisti koji su pre svega zdravi i sportisti koji imaju medicinsko izuzeće i sportisti koji ne žele da rizikuju prije svega svoje zdravlje uzimajući ove eksperimentalne vakcine da im se dozvoli da mogu da se takmiče u tom sportu kojim se bave.

  • Zeljko

    15. februar 2022 | 17:58

    "cuveni" novinar napisao "mocne" reci sa "snaznom" porukom😀😀😀😬😬

  • A. P

    15. februar 2022 | 16:52

    Pravo cudo da ima Englez koi vozi po desnoj strani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA