≫ 

Poruka Medvedeva za Đokovića koja je zbunila sve: "Bravo, Novače! Rusija je s tobom!"

U pitanju nije ni teniser, ali ni bivši predsednik i premijer Rusije, već tviteraš iz ove zemlje sa verifikovanim nalogom koji se zove identično kao poznati političar

  • 7
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Intervju Novaka Đokovića u kojem je rekao da je spreman da se odrekne turnira ukoliko uslov bude vakcina, daleko je odjeknuo u celom svetu. Pored napada i prozivki, ima i onih koji podržavaju najboljeg tenisera sveta u njegovim stavovima da odbrani slobodu svog izbora.

Jedan od retkih kolega koji ga je podržao jeste Pjer-Ig Erber, a podršku je dobio i na društvenim mrežama, među svojim navijačima širom sveta.

Poruka koja je unela najviše interesovanja, ali i zabune jeste poruka tviteraša iz Rusije sa verifikovanim nalogom koji se zove Dmitrij Medvedev.

- Bravo, Novače, Rusija je sa tobom! - napisao je Medvedev, a poruka je izazvala veliki broj lajkova i retvitova.

Isprva su možda mnogi pomislili i da je u pitanju teniser Danil Medvedev, dok je sigurno bilo i onih koji su pomislili na bivšeg predsednika i premijera Rusije Dmitrija Medvedeva.

Ali, ne, u pitanju je samo čovek koji se identično zove i preziva, a čiji je verifikovani nalog uneo zabunu kod mnogih da pomisle da je u pitanju nekadašnji prvi čovek Rusije.

Ovog Dmitrija Medvedeva prati nešto više od 6.000 ljudi, veliki je zaljubljenik u sport, posebno u fudbal, a ističe se u podršci Spartaku iz Moskve.

Očigledno je i veliki navijač Novaka Đokovića, čiju je ilustraciju i objavio posle tvita na kojoj je prikazan kao vuk.

Video: Hit trening Novaka Đokovića: Umire od smeha i zahuktan se sprema za nove izazove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA