Potvrđena sjajna vest za Novaka: Jedan od glavnih sponzora mu ostaje veran uprkos svemu

- Očekujemo da će brend Pežoa biti predstavljen od strane gospodina Đokovića - ističe izvor blizak Pežou

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Prošlo je više od mesec dana kako je Novak Đoković deportovan iz Australije. Konačno je srpski teniser odlučio da progovori i za srpske medije o svom iskustvu, a iako je postojao bojazan da bi neki sponzori mogli da ga "ostave" posle dešavanja u Australiji, neki drugi, poput Pežoa, su i dalje ponosi na "svog" sportistu.

Izvor blizak Pežou je otkrio za Rojters da bi Novak na narednom turnir u Dubaiju trebalo da na svojoj majici nosi logo ove francuske kompanije. Iz Pežoa takođe ističu da su ponosni na Novaka jer je odlučio da progovori o svom iskustvu i svemu što je prožeo u proteklom periodu.

- Očekujemo da će brend Pežoa biti predstavljen od strane gospodina Đokovića - ističe izvor blizak ovoj kompaniji, dok su ostali sponzori našeg tenisera, poput Hublota i LVMH odbili da komentarišu situaciju, a odgovor Lakoste još nije dobijen i ostavlja se pitanje da li će ga i biti.

Đoković je u toku ove nedelje imao dva opširna intervjua, prvi za "Bi-Bi-Si", a potom i za RTS, gde je govorio o svemu što mu se desilo u Australiji, kao i o njegovoj budućnosti.

Podsetimo, Đoković je takođe rekao i da nije "antivakser" ali da je spreman da se odrekne svih turnira i trofeja ako uslov bude obavezna vakcinacija.

Video: Snimak kako je Novak Đoković iznenadio i oduševio Srbe u Dubaiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA