≫ 

Miomir Kecmanović nakon preokreta ostao bez polufinala Rija

Dosta grešaka srpskog tenisera

  • 1
Kecmanović i Monfis u borbi za četvrtfinale Australijan open Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u četvrtfinalu turnira serije 500 u Riju de Žaneiru od Fransiska Serundola rezultatom 2:1 (5:7, 6:2, 6:4).

Argentinac je u prvom setu vodio sa 5:3, ali je Kecmanović sjajno finiširao taj deo igre, vezao četiri gema i osvojio taj set rezultatom 7:5.

Serundolo se nije mentalno "raspao", naprotiv, na fantastičan način je otvorio drugi set, napravio dupli brejk u prva dva servis gema Kecmanovića, poveo sa 4:0 i lako set priveo kraju.

I u trećem setu je mladi argentinski teniser napravio dva brejka, poveo sa 5:2, ali je Kecmanović uspeo da vrati jedan brejk, a potom u 10. gemu imao brejk šansu za potpuno izjednačenje, ali je Serundolo ipak uspeo da zadrži servis i plasira se u polufinale.

Zanimljivo je da je ovo njihov drugi meč u devet dana, a i tada je, na turniru u Buenos Ajresu, slavio Serundolo sa 2:1.

Video: Snimak kako je Novak Đoković iznenadio i oduševio Srbe u Dubaiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TITO ZAUVEK

    20. februar 2022 | 00:43

    Dečko koji obećava,ali plasim se da je samo jedan od mnogih koji igraju tenis da zarade tek toliko koliko im treba.....voleo da sam se prevario

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA