≫ 

Neobičan trening i konferencija Đokovića, obezbeđenje ispitivalo novinare u Dubaiju

Tako barem tvrdi AP koji navodi da objašnjenja organizatora nije bilo

  • 0
Novak Đoković Printskrin: Youtube/Djoker Nole

Najbolji svetski teniser Novak Đoković odradio je u nedelju poslednji trening pred početak ATP turnira u Dubaiju, a zatim je održao i konferenciju za novinare koja je, na neki način, bila specifična!

Naime, kako "AP" prenosi, organizatori turnira su blokirali većinu fotografa i video snimatelja kada je u pitanju Novakova konferencija - i to bez objašnjenja. Takođe, ranije na treningu su bili pripadnici obezbeđenja koji su ispitivali novinare koji su pokušali da vide šta srpski teniser radi na terenu.

Navodi se da ova ograničenja nisu bila na snazi kada su u pitanju ostali igrači, kao i da organizatori nisu odmah bli dostupni za komentar zbog čega je takva situacija. A nakon nekoliko sati provedenih na terenu, Đoković je poručio:

- Ranija pozitivna iskustva na terenu i titule koje sam osvajao još više me povezuju sa ovim mestom. Nije mi bilo teško da uzmem reket i izađem da se bavim sportom i samo igram - rekao je Novak koji je napomenuo da su ostali takmičari do sadfa delovali srdačno i gostoljubivo, za razliku od Australije.

Podsetimo, Đoković će u svom prvom meču u 2022. godini igrati protiv Italijana Lorenca Musetija, a taj duel na programu je u popodnevnim časovima - ne pre 17.30 časova.

U nastavku pogledate i detalje sa Novakovog treninga u Dubaiju:

Video: Snimak kako je Novak Đoković iznenadio i oduševio Srbe u Dubaiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA