≫ 

Evo kad i gde možete uživo da gledate prvi meč Novaka Đokovića u 2022. godini

Prvi reket sveta kreće u pohod ka tituli u Dubaiju

  • 2
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Nakon svega onoga što se dešavalo u Australiji, najbolji svetski teniser Novak Đoković konačno se vraća na teren i u ponedeljak popodne će odigrati svoj prvi meč u 2022. godini!

U pitanju je start ATP turnira u Dubaiju, a Novak će na teren izaći poslednji - ne pre 17.30 časova! Direktan TV prenos obezbeđen je na Sport Klub 1.

Nole će na startu igrati protiv Italijana Lorenca Sonega i i te kako je motivisna da konačno radi ono što najbolje zna, da igra tenis.

- Koji god turnir da budem u mogućnosti da igram, pokušaću da dođem u tu zemlju i igram na tom turniru. Situacija je trenutno drugačija. Stvarno ne mogu da biram. Gde god budem imao mogućnost da igram, iskoristiću tu priliku, jer to je ono što i dalje volim da radim. Imam podršku moje porodice i mog tima, to mi je mnogo bitno. Nije lako ni za koga u ovoj situaciji, ali veoma je uzbudljivo što su svi oni zajedno sa mnom u Dubaiju. Igraću ovaj turnir i videću šta će biti dalje. Ranija pozitivna iskustva na terenu i titule očigledno me još više povezuju sa ovim mestom - poručio je Đoković.

Video: Novak igra kockice na treningu u Dubaiju: Pod budnim okom vernog fana iz prvog reda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    21. februar 2022 | 07:56

    А да можда није Мусети!?

  • Др

    21. februar 2022 | 07:16

    Против Сонега!??? Јел то једини Италијан кога знате у тенису?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA