≫ 

Inat u Dubaiju

Taman je i vreme da krene Đoković ovu sezonu, jer mu ne dadoše ranije da to učini. Imaće protiv koga i da dokaže šta se sve od arsenala skupilo do sada.

  • 8
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Čini mi se da me je autobus više vozio po aerodromu Dubaija nego što je sami let trajao iz Beograda. Ništa, stojim, držim se šipku i sačekam još to "malo", šta sad... A, sačekao je i Novak Đoković prvi turnir gde će moći da naplati sve one sate čekanja u Australiji. Nadam se da će naplatiti to papreno.

Klima bije kao vetar pored Dunava. Ali, napolju je već toplo, fino, što bi rekao naš čovek - taman.

Taman je i vreme da krene Đoković ovu sezonu, jer mu ne dadoše ranije da to učini. Trenirao je u Beogradu, a odmarao i više nego što mu je po volji. Imaće protiv koga i da dokaže šta se sve od arsenala skupilo do sada.

Mladi Italijan Museti je prva meta. Fizički, Novak će to lako ispratiti, samo psihu da podesi na "zvanično", pa me ne bi čudilo da krene sporije. Ipak, ponedeljak, početak radne nedelje, svima treba kurbla da se nagazi nekoliko puta za paljenje.

Štepanek je jednom prilikom izjavio da je Đoković Ferari, a Ferari pojačava brže od najbržeg.

Mir u sobi, svetla biju u ogromne prozore hotela. Noć u Dubaiju, a kao da nije noć. Mora da se odmori, a nešto ne dozvoljava da se spava.

Sutra je novi dan sa starim zadatkom. Sutra je novi početak da starom navikom. Pobeda je nešto što je zadatak i navika. Inat nek se uključi kada bude mogao ili kada bude potreban.

Šta dalje? Videćemo u ponedeljak. Kako bude, biće. Sve je podešeno na korak po korak. Čitav turnir, čitava sezona.

Polako.

Jedan po jedan.

Ovo je, i ovako, samo uvod.

(Specijalni izveštač iz Dubaija, Miloš Bećagović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    20. februar 2022 | 22:59

    Svaka čast za tekst. Bravo, tako se piše bree ❤

  • AAT

    20. februar 2022 | 22:31

    Predivno napisan tekst

  • Zaza

    20. februar 2022 | 23:37

    SRECNO I BERICETNO MAJSTORE,NEKA BUDE SVE PO PLANU I NEKA BOG BUDE UZ TEBE,A RUKA KOJA JE NAPISALA OVAJ TEKST NEKA JOJ BOG DA ZDRAVLJE I PAMETI ZA JOS HILJADE OVAKVIH TEKSTOVA.BRAVO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA