Đokovićev intervju izazvao "građanski rat" u BBC-ju

Došlo je do interne svađe u pomenutoj kompaniji

  • 2
Novak Đoković Printskrin: Youtube/BBC Now

Intervju Novaka Đokovića za "Bi-Bi-Si (BBC)" privukao je veliku pažnju tokom ovih dana koji su iza nas, ali je istovremeno, prema navodima engleskih medija, izazvao "građanski rat" u pomenutoj kompaniji!

"Dejli Mejl" i "Tajms" pišu da su se zaposleni u BBC-ju podelili u dve grupe, a razlog razdora je taj što je jedna grupa smatra da je ovaj emiter navodno ponudio preveliku platformu za antivaks poruku Đokovića tokom intervjua.

Interna svađa je počela oko toga kako je do intervjua uopšte došlo i zbog načina na koji je vođen, odnosno da je novinar Amol Rajan očigledno prijatelj sa Novakom.

Jedan od "insajdera" je navodno rekao da igrač Đoković nije bio dovoljno pritisnut u vezi sa svojim uverenjima i dodao je da je situacija imala "vibre Klifa Ričarda" - što je referenca na BBC-jevo snimanje policijskog upada u kuću muzičara 2014. godine.

Navodi se i da su se mnogi gledaoci žalili da je Novaku dato previše prostora, a da su šefovi, s druge strane, insistirali da je intervju bio "od pravog značaja i interesa za publiku BBC-ja."

- Nikada nisam bio protiv vakcinacije, primio sam ih kao dete, ali sam uvek podržavao slobodu izbora šta stavljate u svoje telo. Principi donošenja odluka o mom telu su važniji od bilo koje titule ili bilo čega drugog. Pokušavam da budem u skladu sa svojim telom koliko je god to moguće. Moj um je otvoren kada je u pitanju mogućnost da budem vakcinisan u budućnosti jer svi zajedno pokušavamo da pronađemo najbolje rešenje kada je u pitanju borba protiv kovida. Ponavljam, nikad nisam bio protiv vakcinacije i nadam se da ćemo svi vrlo brzo videti skori kraj ovog virusa - između ostalog je Novak rekao tokom intervjua.

Video: Novaka navijači dočekali kao božanstvo, pogledajte reakciju kada je prošao pored njih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    22. februar 2022 | 11:14

    Kako god, BBC i Englezi su VELIKI neprijatelji Srbije.

  • Sloboda

    22. februar 2022 | 15:59

    I razmišljanje drugačije od nametnutog, ne može u anglosaksoskim provincijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA