≫ 

Anketa o Đokoviću: Australijanci dominantno dali jedan odgovor, a imaju nekoliko strana koje okrivljuju

Kako australijski mediji prenose, ministar za imigracije Aleks Houk mnogo je bliži da deportuje Novaka

  • 3
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Kako se bliži momenat odluke i da li će Novak Đoković biti u prilici da uopšte igra Australijan Open ili će biti deportovan od strane tamošnjih vlasti, tako je sve više ljudi zainteresovano za epilog. Zato je i anketa bila jako popularna.

U anketi koja je rađena na news.com.au, učestvovalo je 135 hiljada ljudi, a na pitanje - ko je kriv za situaciju sa Novakom Đokovićem - dobili smo nekoliko odgovora, ali jedan je bio dominantan.

Preko 50 odsto glasalo je za "Novak - vakcinisanje bi sve rešilo.

Oko 20 procenata je krivilo Tenisku asocicijaciju Australije za koju su smatrali da su najboljem teniseru sveta dali loše savete.

Ok 15 posto je krivicu pripisalo federelnim vlastima, dok je 10 odsto krivilo državu Viktoriju za koju smatraju da nije trebalo da mu odobri medicinsko izuzeće.

Kako australijski mediji prenose, ministar za imigracije Aleks Houk mnogo je bliži da deportuje Novaka, ali bi to svakako pokrenulo niz događaja, pre svega reakciju Đokovićevih advokata.

Video: Stanković o Novakovoj Golgoti u Melburnu: I ovo će se jednom juče zvati! Dokazaće da je najveći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo

    13. januar 2022 | 06:26

    Pogledajte broj obolelih danas, a i unazad par dana u Australiji, vakcinisanih preko 90%.

  • Nole, Nole

    13. januar 2022 | 18:16

    Kao što za sve u vezi tenisa pitaš i slušaš stručnjake iz oblasti tenisa, trebalo bi iz oblasti zdravstva da slušaš medicinske stručnjake. Baš si me razočarao što si antivakser a ne poseduješ medicinsko obrazovanje. Da si se vakcinisao bio bi uzor mnogima i sada ne bi prolazio kroz golgotu. I mi bismo bili spokojni a ne da se sad nerviramo zbog onoga što proživljavaš. Srećno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA