≫ 

Medvedev prošao loše na žrebu, potencijalna mina već u drugoj rundi

Neće biti nimalo jednostavan zadatak za ruskog tenisera

  • 3
Danil Medvedev Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev će na Australijan openu nastupiti kao drugi nosilac, što ga je pomerilo iz polovine žreba u kojoj se nalazi Novak Đoković, ali i u kojoj se nalaze Rafael Nadal i Aleksandar Zverev. Ipak i pored toga, Medvedev neće imati lak posao, pogotovo to ne bi trebalo da bude slučaj u drugom kolu.

Ukoliko savlada švajcarskog tenisera Henrija Laksonena, što se i očekuje, svetski broj dva bi u drugom kolu za protivnika trebalo da ima Nika Kirjosa, koji bi u prvom kolu trebalo da igra sa kvalifikantom. Ipak, postavlja se veliki znak pitanja da li će Nik Kirjos biti spreman za nastup u Melburnu, pošto je ovonedeljni nastup na turniru u Sidneju otkazao zbog pozitivnog testa na korona virus.

Ako bi uspešno odradio prva dva kola, Medvedev ne bi trebalo da ima puno problema do četvrtine finala, gde bi mogao da ga sačeka zemljak Andrej Rubljov.

Nešto slično kao Medvedevu dogodilo se i Rafaelu Nadalu, pošto bi Španac u drugom kolu takođe mogao da se sastane sa miljenikom domaće publike Tanasisom Kokinakisom.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković ne bi trebalo da ima težak posao u početnim fazama turnira, a u prvom kolu će za rivala imati zemljaka.

Video: Najbizarnija proslava pobede: Medvedev se pretvorio u mrtvu ribu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nena

    14. januar 2022 | 16:19

    Navijam da Medvedev lose prodje.Ispao he strasan bednik prema Noletu. Bitanga

  • Hhdh

    13. januar 2022 | 12:24

    I onda ljudi kazu da Medvedev ima lak zreb a Djokovicev je laksi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA