≫ 

Preokret: Oglasili se Španci, nisu tražili istragu protiv Novaka!

Netačni medijski natpisi

  • 2
Novak Đoković, trening, Australijan open 2022, Melburn Foto: AP/Tanjug

I dalje je neizvesna sudbina Novaka Đokovića oko ostanka u Australiji, a u sredu se pojavila informacija da je srpski teniser pod istragom i u Španiji, gde je otputovao krajem decembra. Ipak, ispostavilo se da je ta informacija lažna.

Špansko ministarstvo unutrašnjih poslova se oglasilo i negiralo sva medijska pisanja o potencijalnoj istrazi ulaska Đokovića u tu zemlju.

- Vest je lažna. Niti je Vlada to naredila, niti postoji policijska istraga protiv sportiste - navedeno je u saopštenju portparola ministarstva unutrašnjih poslova Španije.

Istraga protiv srpskog tenisera u Australiji se i dalje vodi, pošto ministar za imigracije Aleks Hok i dalje pregledava dokumenta koja je dostavio Đoković pri ulasku u tu zemlju. Epilog bi trebalo da se sazna već koliko sutra, u petak, a prvi Grend slem u sezoni počinje u ponedeljak 17. januara.

Dok australijske vlasti proveravaju Đokovićeva dokumenta, najbolji teniser sveta trenira na ''Rod Lejver Areni''. U galeriji pogledajte slike sa današnjeg treninga.

Video: Novaka iscrpeo pakleni trening s prijateljem, Nadal se hvatao za koleno: Treninzi pred AO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    13. januar 2022 | 12:54

    Šta imaju proveravati, imaju odluku suda ako je Australija pravna država, ali vidi se da nije kad je onako deportovala Čehinju...

  • Živeo kralj

    13. januar 2022 | 12:54

    On ima svoju lopticu i reket i njemu dovoljno❤🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA