Detalji drame u Melburnu: Novakovim advokatima papiri uručeni u 18.03, sada treba da donesu najvažniju odluku

Čekaju se dalji koraci Đokovićevog pravnog tima

  • 7

Drama u Australiji, pošto je ministar za imigracije Aleks Hok odlučio da ponovo ukine vizu najboljem teniseru u istoriji Novaku Đokoviću!

Podsetimo, on je jutros po našem vremenu saopštio da "zbog javne sigurnosti" želi da deportuje Novaka iz Australije. Žreb za Australijan open je obavljen u četvrtak i srpski teniser je već dobio svoje eventualne protivnike, međutim, pitanje je da li će protiv njih moći da igra.

Kako piše australijski list "The Age", Novakovi advokati trenutno proveravaju koja pravna sredstva su im na raspolaganju. Njima su dokumenti o ukidanju vize uručeni u 18.03 časova popodne po australijskom vremenu, posle Hokove odluke.

Ako se budu žalili, tražiće suđenje sa prenosom uživo, sa ograničenim vremenom za pisane podneske i verbalnim izvođenjem dokaza. Oni žele da se sve ovo završi do nedelje.

Videćemo da li će Novak Đoković i drugi put dobiti Vladu Australje pred sudu, a treba napomenuti da će se slučaj voditi pred istim sudijom kao i prvi put, Entonijem Kelijem.

Video: Novaka iscrpeo pakleni trening s prijateljem, Nadal se hvatao za koleno: Treninzi pred AO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    14. januar 2022 | 09:05

    Ajd Nole ti lepo kuci,da ne bude goreg zla! Znas kako je prosla Monika Seles, jer se drznula da arijevski sport u belom uzdrma svojim umecem? Nema mesta za Cigane,Zidove,Srbe...u tim arijevskim krugovima! I Hitler je pokazao da nam je mesto u masovnim grobnicama,a ovo je samo nastavak Hitlerovog vidjenja novog svetskog poretka!!!

  • No1e FOREVER

    14. januar 2022 | 09:42

    Zar ih toliko boli sto im je Nole pokorio zemlju 9 puta???

  • Miki

    14. januar 2022 | 09:31

    Dobija na sudu 100%.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA