Novak hitno stigao u advokatsku kancelariju posle odluke Australije da mu ponovo poništi vizu

Asoušiejted Pres navodi uz priloženi video snimak da je Đoković došao u zgradu u automobilu

  • 11

Odluka Ministra za imigracije, Aleksa Hoka da poništi vizu Novaku Đokoviću postala je svetska tema broj jedan onoga momenta kada je objavljena. Najbolji teniser sveta sada ponovo mora da vodi pravnu borbu sa državom Australijom.

Zbog toga je, prema navodima Asoušiejted Presa hitno stigao u kancelariju svojih advokata, kako bi razmotrio svoje dalje delovanje. Kako navodi ovaj medij, on je "uhvaćen" na kameri kako stiže u njihovu zgradu u automobilu.

Podsetimo, prema najnovijim saznanjima, Novak neće morati u pritvor, a u toku sutrašnjeg dana će morati da ide na razgovor sa australijskim imigracionim službenicima, gde če predstaviti svoj slučaj.

Pravni tim Đokovića želi da se sve razreši do nedelje, videćemo da li će uspeti u svojoj nameri i da li će Novak i drugi put u sedam dana dobiti Australiju na sudu.

Video: Novaka iscrpeo pakleni trening s prijateljem, Nadal se hvatao za koleno: Treninzi pred AO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    14. januar 2022 | 10:22

    Uzmi im 10000000 evra, pa nek se slikaju.

  • Ja

    14. januar 2022 | 10:26

    Ljudi shvatite jeste nas Nole jeste veliki Nole, ali on je javno govorio protiv vakcine, a australija se do skoro borila sa tim ne znate kakve su rigorozne mere imali, cak i za njene drzavljane je ovabezna vakcina ako zele napustiti zemlju i to ne moze da napusti zemlju svako vec moras da predas papire i izjavu zasto napustas na koliko dugo i da si vakcinisan pa onda oni odlucuju da li sme... u prodavnicu sme samo jedna osoba i to ako je vakcinisana na ulazu u prodavnicu stajao policajac na ulicama tenkovi ne sme niko da ode dalje od 1 km od kuce ako nemas u blizini prodavnicu ne smes preci proveravali svakog na ulici, karantin im do letos trajao kafici sport to nista sad malo popustili mere ali zato sto je jedan veliki nole usao vakcibisan njima pada reputacija za sve sta su se borili da oni veliki sa stolice vakcinisu ceo svet i novak im to rusi i zato ga maltrrtiraju

  • Aha

    14. januar 2022 | 10:40

    Australija, proterivanjem Novaka dokazuje da pruža priliku lošijim da se dokažu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA