"Hrani psa da te ujede, sramota!": Đokovića podržao i bivši reprezentativac Srbije

Jaku poruku je poslao Vladimir Štimac

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Imigracioni ministar Aleks Hok je odlučio da poništ vizu Novaka Đokovića po drugi put, takva odluka je napravila pravu lančanu reakciju i malo je onih koji se nisu izjasnili po tom pitanju. Bivši košarkaški reprezentativac, Vladimir Štimac, stao je na stranu Novaka Đokovića i žestoko je "ispljuvao" Australiju.

Štimac nije štedeo državu posle ovakve odluke, nazvavši ih i psom u prenesenom značenju, a sve kako bi odbranio Novaka Đokovića. Ne može se reći da on ovde nije u pravu.

- Kad je pomagao bilo je super. Tako ti je to u životu, pomogneš koliko možeš i daš svoj maksimum da budeš čovek. I možda preterujem, ali opet dođe ona stara, "hrani psa da te ujede" Sramota živa šta rade čoveku. Nema veze, zna se ko je broj jedan i od koga toliko strepe - napisao je Štimac.

Podsetimo, Novak je upravo izašao pred sud gde će njegovi advokati podneti nova dokumenta kako bi rešili ovaj slučaj. Njemu će ponovo suditi Entoni Keli.

Video: Đoković hitno došao u advokatsku kancelariju posle odluke ministra da ga deportuje i poništi vizu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA