≫ 

Otkriveno licemerje ministra Hoka: Priznao da je Novak ušao legalno u zemlju, a ovo je "razlog" za deportaciju

Razlog nije to što srpski teniser nije vakcinisan ili ima neispravne papire

  • 9
Aleks Hok, Novak Đoković Foto: Tanjug/AP; Printskrin: Youtube/SBS News

Najbolji teniser sveta Novak Đoković od 22.00 počinje svoju borbu za pravdu u Australiji. On će u to vreme izaći na razgovor sa Graničnom službom Australije. Taj razgovor je zakazan za 8 ujutru po vremenu u Melburnu, dok će nakon toga Novak biti sproveden u advokatsku kancelariju svog pravnog tima, pa će odatle pratiti suđenje pred Federalnim sudom koje je zakazano za 00.15 po vremenu u Srbiji. Celokupna dešavanja moći ćete da pratite na našem portalu.

Ministar imigracija Aleks Hok, koji je ukinuo vizu po drugi put Novaku Đokoviću iako mu je sud vratio, objasnio je zašto se odlučio na takav potez. On kaže da je to uradio zato što bi ponašanje najboljeg svetskog tenisera prema merama predostrožnosti nakon dobijanja pozitivnog testa moglo da podstakne stanovništvo u Australiji na isto to, s obzirom da je on mnogima uzor. Tako je potvrdio da Đoković ima čiste papire, pošto mu viza nije ukinuta zbog njih.

- Imajući u vidu status gospodina Đokovića i to da je uzor u sportskoj i široj zajednici, njegovo stalno prisustvo u Australiji može podstaći slično zanemarivanje predostrožnosti nakon prijema pozitivnog testa na virus korona u Australiji - rekao je Hok.

Pojasnio je i šta znači da to da je Đoković opasan po javno zdravlje stanovništva Australije.

- Konkretno, njegovo ponašanje može podstaći ili uticati na druge da oponašaju njegovo prethodno ponašanje i ne poštuju odgovarajuće zdravstvene mere nakon pozitivnog testa na virus korona, što samo po sebi može dovesti do prenošenja bolesti i ozbiljnog rizika po njihovo zdravlje i druge - rekao je australijskih ministar imigracija.

Video: Otkrivena istina o Novakovom PCR testu i zašto nije prekršio zakon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile rent-a bubreg

    14. januar 2022 | 23:03

    Otišli su u k...Pogubili su se u svojoj sujeti, političkoj bahatosti, da više ne znaju ni šta pričaju i počeli su ozbiljno da lupetaju.Novak ne treba da se povuče, već da ide do kraja.Više nije ni bitno da li će igrati na AO, jer će osvojiti još drugih GS, a i već je najbolji svih vremena, već da se ovi foliranti i njima slični obesmisle, to je dobro za svet.Ta lažna i folirantska demokratija, poštovanje prava, pravo na mišljenje, govor, kretanje, a u stvari su fašisti koji ne poštuju zakone i sudske odluke, uskraćuju sva osnovna ljudska prava i vrše ozbiljnu diskriminaciju.

  • eNL

    14. januar 2022 | 23:41

    polako, polako, proći će i taj AO pa će vam biti krivo što vama australijancima je ušao smrad u duše i dupe i nikad vam neće izaći.

  • Super Brundo

    14. januar 2022 | 23:02

    Vakcina je razlog.Za njih je zdrav samo ko je vakcinisan.Djokovic je covek odlicnog zdravlja, ali ne i za njih posto nije primio vakcinu.I to sam vec spominjao da ce po toj propagandi zdravim da se smatra samo onaj ko pristaje na vakcinu.Pa ce onda da je prima na svakih 4-5 meseci kako bi drzao svoje zdravlje na visinu.Ko nece vakcinu bice smatran za bioteroristu koji ugrozava druge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA