≫ 

Šampionka Australijan opena: "Bilo bi tužno da Đokovića pamte po ovome, nesrećna je situacija"

Imala je dugu pauzu Naomi, ali se sada vraća na veliku scenu

  • 3
Novak Đoković pregazio je Nadala i osvojio 7. titulu na Australijan openu. Foto: Tanjug/AP

Osvajačica Australijan opena Naomi Osaka takođe je prokomentarisala situaciju oko Novaka Đokovića i ponovnog oduzimanja vize, ovoga puta od strane ministra za imigracije Aleksa Houka.

Ona smatra da njene reči neće promeniti ništa, ali da ne bi volela da najboljeg igrača sveta pamte po ovoj sagi.

- Iskreno, mislim da moje reči nisu važne, čak iako govorim ono što mislim. Videla sam ljude koji stave sebe na jednu stranu, a druge kako biraju drugu. Jedno mišljenje neće promeniti ništa, sve što se uradi samo dodatno pojača kontroverze. Mislim da je ovo nesrećna situacija. On je sjajan igrač i pomalo je tužno da ga neki pamte na ovaj način. Ali isto tako mislim da to nije do nas igrače, nego na vladi Australije kako će odlučiti o svemu. Znam kako je biti u situaciji gde stalno pričaju o tebi, gde vidiš komentare drugih igrača. To nije baš najbolji osećaj, ali pokušavate da ostanete pozitivni - rekla je Osaka.

Imala je dugu pauzu Naomi, ali se sada vraća na veliku scenu.

- Mislim da sam se prilično brzo izlečila. Trenutno sam dobro koliko mogu da budem. Mislim da mi sportisti stalno imamo male bolove. Praktično je nemoguće odigrati Grend slem, a da ništa ne osetiš. Svesna sam toga da ne mogu da budem savršeno sve vreme. Bila sam malo nervozna razmišljajući o tome kako ću da igram posle pauze - kazala je ona.

Video: Medvedev o Đokoviću: Nigde nisam video zašto mu je poništena viza, a mene to zanima! Koji je razlog?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    15. januar 2022 | 07:34

    A što Novaka.... Ružno će biti da pamte jednu vladu marionetske države kako danas maltretira najboljeg tenisera sveta i sve to zato što je i Srbin.... To boli te zapadnjake.... Što je Srbin i čovek....

  • Zaza

    15. januar 2022 | 11:12

    Svako ko je zdravog razuma,shvata da Novaka nece pamtiti kao svetskog teroristu veceg od Bin Ladena,ali ce pamtiti nepravdu i zlo koje mu je ucinjeno!Samo sitne mrziteljske duse ce to potencirati,jer nikad u zivotu nece biti u mogucnosti da budu ni deo kao Novak!

  • Milica

    15. januar 2022 | 04:53

    BRAVO ženo Jača si od svih tenisera,što stranih,što domaćih. Niko se od Srpskih tenisera nije oglasio i podržao Novaka (mislim na mlađe),HVALA TI NA REČIMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA