≫ 

Poznati advokat tvrdi: Đoković treba da dokaže samo jednu stvar i igraće na AO

"Dobiće privremenu zabranu deportacije za narednih nekoliko nedelja, možda i mesec dana. I naravno, to je sve što je važno u ovom trenutku", rekao je Kvili

  • 7
Džastin Kvili Printskrin: Twitter/Stephen Mayne

Poznati australijski advokat Džastin Kvili, koji je pre prvog saslušanja bio uveren da će Novak Đoković dobiti Vladu na sudu, uveren je da će prvi reket sveta igrati na Australijan openu!

Đoković je trenutno ponovo u hotelu užasa u kom  e i ranije nalazio i čeka novo saslušanje na sudu koje je zakazano za 23.30 po srednjeevropskom vremenu, a Kvili ističe da je potrebno da on i njegovi advokati urade samo jednu stvar ako želi da igra na AO.

- Ja sam poprilično uveren da će Đoković dobiti privremenu zabranu deportacije. On samo treba da dokaže da postoji ozbiljan slučaj za suđenje. To je jezik koji u suštini znači da postoji sporan slučaj. Jednom kada to dokaže, on će lako preći preko druge prepreke, a to je činjenica da neće morati da se vrati ovamo - rekao je Kvili i dodao:

- On ne može da osvoji Australijan open u martu. Tako da, ako uspe da dokaže da postoji sporan slučaj, on će lako preći drugu prepreku, što je takozvani balans pogodnosti. Dobiće privremenu zabranu deportacije za narednih nekoliko nedelja, možda i mesec dana. I naravno, to je sve što je važno u ovom trenutku.

Podsetimo, tokom noći je završeno preliminarno ročište kada je u pitanju Đokovićev slučaj, a šta se sve dešavalo mogli ste da pratite na Telegraf Sportu. Ukoliko niste, OVDE možete da se podsetite.

Video: Povratak Novaka Đokovića u hotel za imigrante, gde će u pritvoru čekati nastavak procesa pred sudom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    15. januar 2022 | 13:29

    PONAŠANJE VAŠE NULA PREMA KRALJU SPORTA, PREMA SRBINU, KOJE DOKAZE VIŠE TRAŽITE?!!! NE IŽIVLJAVAJTE SE VIŠE TO JE PODLO I SRAMNO, VATRE ĆE PONOVO PLANUTI ZABORAVLJATE POMOĆ, NOVAK ĐOKOVIĆ TENISER BR. 1, A VI GA TRETIRAJTE KAO KRIMINALCA... ŽIV NAM BIO NOVAČE ❤️👑🍀

  • Aldo

    15. januar 2022 | 09:02

    U slučaju pobedničkog ishoda svi dobijaju. Advokatski rejting advokata Kvilija će skočiti u nebesa, jer je nadigrao pokvarenu državu u procesu koji je pod lupom celog sveta.

  • Tajci

    15. januar 2022 | 10:55

    Daj Boze da je ovaj covek u pravu, posle tretmana kojinima Novak, kao da je terorista!!! Majko mila!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA