≫ 

Prva pobeda Đokovićevih advokata, dobili su tročlano veće: Evo šta to znači za njegov slučaj

Suđenje će voditi vrhovni sudija Džejms Alsop

  • 65
NOvak Đoković Foto: AP/Tanjug

Ako u čitavom ovom haosu nešto može da raduje Novaka Đokovića pred ključno saslušanje pred Sudom Australije koje je na programu od 23.30 časova po srednjeveropskom vremenu, jeste činjenica da su advokati srpskog tenisera uspeli da se izbore za tročlano sudsko veće u ovom slučaju!

Naime, Novakov tim je tražio tročlano veće kako bi se proces znantno skratio, jer bi se otišlo direktno na odluku tročlanog veća koje bi svakako usledilo nakon što bi jedan sudija doneo odluku ukoliko dođe do žalbe, dok je njihov kolega s druge strane Stiven Lojd bio protiv toga.

Novakov tim, u kojem su bili advokati, Pol Holdenson i Nik Vud, zatražili su da odluku u ovom predmetu donese tročlano sudsko veće, ali njihov kolega sa druge strane Stiven Lojd nije pristao na to.

Suđenje će voditi vrhovni sudija Džejms Alsop, sudija Entoni Besanko i sudija Dejvid O'Kalahan, a tamošnji mediji navode da je ovo mala pobeda Đokovićevog tima s obzirom na to da će srpski teniser odmah doći do epiloga da eventualno pobije trenutno oduzimanje vize i da nastavi sa treninzima kako bi se pripremio za početak Australijan opena.

Video: Novak je u džipu koji je stigao u hotel za imigrante: Snimak koji potvrđuje da je poslat u pritvor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džek

    15. januar 2022 | 10:46

    Da ne bi Novaka svet bi mislio da je Australija jedna divna zemlja.

  • Зоран

    15. januar 2022 | 10:01

    Да Бог да ,да се заврши ова агонија и за Новака а и за све нас који ово прате. Колико год ,оставио са стране,овај догађај,проради нека сујета,па ипак је то човјек са великим срцем,још већом душом . Лично сем губљење ,понекад,живаца гледајући га док игра ,бућењем позитивног патриотизма мало је рећи шта имам ја од тога.. Ал то је оно велико што буди у нама па нас држи бар који дан. Здрав да си нам Новаче

  • Jeca

    15. januar 2022 | 10:23

    Ne razumem ljude koji pišu nije ti bitan novac, vrti se ili kao veliki si, nemoj da te ponižavaju, vrati se!?!?! OSTANI NOVAČE I BORI SE! Kada bi spakovao prnje i vratio se, dokazao bi da oni mogu da rade šta hoće! Ako su ti odobrili vizu, VIZA JE ODOBRENA I CAO! Ovo je doslovno borba za sve nas, borba protiv nepravde!!! Borba protiv ugnjetavanja svih ljudi koji se ne povinuju suludim pravilima koje postavlja medicinska mafija!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA