≫ 

Novaku ukinuta viza na osnovu članka BBC-ja: Otkrivena teška bruka ministra Hoka

Klimava je argumentacija ministra koju Novakov pravni tim razbija u paramparčad tokom iznošenja odbrane

  • 2
Aleks Hok, Novak Đoković Foto: Tanjug/AP; Printskrin: Youtube/SBS News

Suđenje Novaku Đokoviću pred Federalnim sudom potpuno je ogolio ministra za imigraciona pitanja Aleksa Hoka, koji je poništio prvobitnu odluku suda Viktorije i ukinuo vizu najboljem teniseru sveta.

Naime, Novakov advokat ga je najpre razvalio argumentima kada je u pitanju njegova odluka da Novaku ukine vizu, jer nije ni pogledao medicinsku dokumentaciju, kao i da su njegove tvrdnje u suprotnosti sa odlukom Vlade i stavovima za prvotibnu odluku da Novaku ukine vizu, ali i za tvrdnju da bi sve to podiglo antivaksersko raspoloženje.

Ali ono što je najsmešnije u celoj situaciji, a što je advokat Nikolas Vud otkrio, jeste činjenica da u odluci ministra Hoka da deportuje Novaka, dokaz nisu bili dokumenti, već članak BBC-ja, na koji se pozvao povodom navodnog podsticanja "antivakserskog raspoloženja u Australiji zbog Novaka Đokovića.

Novakov advokat je i tu tvrdnju, pa i sam članak i "dokaz" pobio jer, i ti protesti koji su se dogodili, nisu organizovani zbog Novaka, već zbog odluke Vlade i bunta zbog sramnog zatvaranja Novaka Đokovića.

Advokat je naglasio i da bi baš suprotno, deportacija Novaka Đokovića dodatno podigla raspoloženje antivaksera u Australiji, a kao što tvrdi ministar.

Video: Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena, dovode na saslušanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anotiginal

    16. januar 2022 | 05:49

    A sve to u cilju da ne bi imao vreme da trenira i da ne bi osvojio 21-vi GS. Vidimo iz priloženog da nemaju pravnog osnova za ukidanje vize.

  • Ivan

    16. januar 2022 | 01:01

    Lažni mediji, lažni ministri, lažni ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA