Rotenberg razbesneo Srbe: Traži da izbace Novaka jer će izazvati nemire na AO zbog snimka iz 2009!

Ovo je već bolesna mržnja i opsesija za koju treba da potraži profesionalnu pomoć

  • 14
Ben Rotenberg

Printskrin: Youtube/Sport360

Ako se nekada krio iza epiteta novinara, Ben Rotenberg se tokom suđenja Novaku Đokoviću potpuno otkrio i pokazao da ima neverovatnu mržnju prema najboljem teniseru sveta.

Ne samo da je bio glavni zagovornik njegovog izacivanja iz Australije, jer je danima pokretao medijsku hajku na njega, spinovao i manupulisao činjenicama, a tokom suđenja je prevršio svaku granicu.

Čak je u jednom momentu izrekao tvrdnju da Novaka treba izbaciti iz Australije i zabraniti mu da igra na Australijan openu, jer bi mogao da izazove nerede na Rod Lejver areni.

Kao "argument" u prilog celoj priči izneo je snimak iz 2009. godine, kada su se sukobili srpski i bosanski navijači posle meča između Novaka Đokovića i američkog tenisera bosanskog porekla Amara Delića.

Mnogim srpskim navijačima je to bila kap koja je prelila čašu, pa su Rotenbergu počeli da pišu i razne uvredljive komentare.

 

Video: Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena, dovode na saslušanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Puz,

    16. januar 2022 | 08:25

    Bolesna budala, koja celu karujeru gradi na negativnim komentarima o Novaku. Nikad lakse nije bilo postati poznat. Proglasis se novinarom, izaberes zrtvu, nekog poznatog i uticajnog sportistu i krenes u pljuvacinu. Naravno moras da zivis u nekoj velikoj zapadnoj zemlji da bi privukao veliku publiku. Samo ti pljuj, neko to od gore vidi sve...

  • Koliko

    16. januar 2022 | 07:36

    Je ovo smece od covika zaradilo na tome sta se pise o njemu... svi znamo koje je zlo od covika... ja mu vise nebi dala ni slovo medijskog prostora... udrit mu totalni ignor, jer on se hrani ovakvim clancima...

  • Petra

    16. januar 2022 | 07:29

    Kakva odvratna njuska,fuj .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA