Sramotan tekst engleskog novinara protiv Đokovića, nazivao ga i budalom

Novinr Dejli Mejla nije štedeo reči na račun najboljeg svetskog tenisera

  • 0
Oliver Holt Printskrin: Youtube/talkSPORT

To što je Endi Mari nedavno rekao da neće "šutirati Novaka Đokovića dok je ovaj na zemlji" ne znači da će svi da se vode ovim razmišljanjem, jer je dosta onih "malih ljudi" koji su iskoristili trenutnu situaciju da udare po prvom reketu sveta!

Jedna od njih je i sportski novinar Dejli Mejla Oliver Holt koji je u subotu veče izbacio jedan skandalozan tekst u kom je surovo izvređao Đokovića nazivajući ga opasnom budalom.

Holt je takođe jedan od onih koji Đokovića optužuju da je antivakser, iako je poznato da je Novak u vreme pandemije uložio velike napore kako bi oni koji žele mogli da se vakcinišu u Srbiji. Međutim, onaj ko hoće to lako zaboravi, a upravo je Holt jedan od njih.

- Poštujem Đokovićevo pravo da ne bude vakcinisan, ali ne poštujem njega. Ne više. Kad pogledam Đokovića, ne vidim najboljeg tenisera sveta već opasnu budalu - počeo je Holt i nastavio:

- Shvatam da će nekim ljudima ovo zvučati preterano emotivno i izvinjavam se zbog toga, ali teško se može meriti sa nečim kada u umrlici vašeg oca piše da ga je ubio covid 19. Iako se približavao kraju svog života, pandemija ga je ubila. Zato imam pravo da učestvujem u ovoj debati.

Nastavio je Holt da proziva, tvrdeći da poznaje veliki broj ljudi koji trpe zbog postupaka onih poput Đokovića, a istovremeno je napominjao sve ono što se dešavalo ko Adrija Tura u vreme pandemije.

Dodao je i da je Đoković šteti sportu u nauci, te da je trebalo da ispoštuje Australiju kao i ostalih 97 od 100 tenisera koji su vakcinisani.

- Trebalo je da uzme vakcinu ili da se drži podalje. Đoković je jedan od najboljih tenisera svih vremena i možete da ga imate za svog sportskog heroja ako želite. Samo ne računajte na mene - poručio je Holt.

Video: Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena, dovode na saslušanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA